ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

"Ζντο" μαζί παίκτες και οπαδοί του Παναθηναϊκού στο Κορωπί

SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΛΑΡΙΣΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΛΑΡΙΣΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Οργανωμένοι οπαδοί του Παναθηναϊκού βρέθηκαν στο "Γεώργιος Καλαφάτης" και εξέφρασαν την υποστήριξη τους, στους παίκτες και στον Μαρίνο Ουζουνίδη, ζητώντας τη νίκη επί του Ολυμπιακού.

Το ποδοσφαιρικό τμήμα του Παναθηναϊκού προσπαθεί για το καλύτερο έχοντας υποτυπώδη κάλυψη από τη διοίκηση και ο μεγαλύτερος υποστηρικτής του τη δεδομένη στιγμή είναι ο κόσμος. Παραμονή του παιχνιδιού με τον Ολυμπιακό, οι οπαδοί επισκέφτηκαν το "Γεώργιος Καλαφάτης" προκειμένου να εκφράσουν τη στήριξη τους στους παίκτες και στον Μαρίνο Ουζουνίδη.

Περίπου 60 συνδεσμίτες πήγαν στο αθλητικό κέντρο λίγο πριν την έναρξη της προπόνησης της Παρασκευής (27/10) και ζήτησαν από τους ποδοσφαιριστές να βάλουν τα δυνατά τους και να νικήσουν τον Ολυμπιακό. Όπως τους ανέφεραν, οι ίδιοι θα τους εμψυχώσουν από την εξέδρα και θα τους συμπαρασταθούν σε όλη τη διάρκεια της σεζόν και το μόνο που θέλουν να βλέπουν είναι προσπάθεια και πάθος από την ομάδα.

Έπειτα, οι οργανωμένοι έκαναν "ζντο" με τους ποδοσφαιριστές και το προπονητικό επιτελείο, τους ευχήθηκαν καλή επιτυχία, είδαν λίγα λεπτά από τις πρώτες ασκήσεις και στη συνέχεια αποχώρησαν. Πρακτικά, ανανέωσαν το ραντεβού με τους παίκτες στο "Απόστολος Νικολαΐδης", για να τους βοηθήσουν με τον τρόπο τους.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ