Ομόφωνη εμπιστοσύνη στην ομάδα και το τεχνικό τιμ στον Παναθηναϊκό - Παναθηναϊκός - SPORT 24
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ομόφωνη εμπιστοσύνη στην ομάδα και το τεχνικό τιμ στον Παναθηναϊκό

Ομόφωνη εμπιστοσύνη στην ομάδα και το τεχνικό τιμ στον Παναθηναϊκό

Να στηριχθεί και άλλο ο Γιάννης Αναστασίου, οι συνεργάτες του και οι παίκτες των πράσινων αποφάσισε το έκτακτο Διοικητικό Συμβούλιο του Παναθηναϊκού στο οποίο βρέθηκαν και οι Φύσσας, Βόκολος για να δώσουν εξηγήσεις.

Την αμέριστη συμπαράσταση τους αλλά και στήριξη τους προς το πρόσωπο του Γιάννη Αναστασίου, το τεχνικό επιτελείο αλλά και τους παίκτες των πράσινων αποφάσισε το έκτακτο Δ.Σ. του Παναθηναϊκού την Παρασκευή το απόγευμα.

Ο Γιάννης Αλαφούζος μετά τον οδυνηρό αποκλεισμό από την Γκαμπάλα συγκάλεσε Διοικητικό Συμβούλιο στο οποίο κλήθηκαν και οι Φύσσας, Βόκολος, Αναστασίου για να ενημερώσουν τα μέλη του Δ.Σ. για την εικόνα της ομάδας.

Στην διάρκεια του εκφράστηκε ομόφωνα η εμπιστοσύνη στην ομάδα και το τεχνικό επιτελείο κάτι που φυσικά βγάζει πιο ισχυρό τον Γιάννη Αναστασίου. Βέβαια όπως τονίστηκε είναι επιτακτική ανάγκη όσο και απαίτηση της διοίκησης η άμεση βελτίωση της ομάδας.

Η πράσινη ΠΑΕ έβγαλε και σχετική ανακοίνωση με την οποία ανέφερε:

"Συνεδρίασε σήμερα εκτάκτως το Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΑΕ Παναθηναϊκός με αφορμή τα όσα συνέβησαν στην αναμέτρηση με την Καμπάλα.

Στη συνεδρίαση προσκλήθηκαν οι κ.κ. Τάκης Φύσσας, Λεωνίδας Βόκολος, Γιάννης Αναστασίου για να ενημερώσουν σχετικά τα μέλη του Δ.Σ.

Το Διοικητικό Συμβούλιο, αφού εξέφρασε ομόφωνα την εμπιστοσύνη του στην ομάδα και το τεχνικό τιμ, αποφάσισε περαιτέρω να συνταχθεί από τους υπεύθυνους της ποδοσφαιρικής ηγεσίας μια έκθεση με τα αίτια για τις αδυναμίες που παρουσιάζει η ομάδα, καθώς και σχετική εισήγηση για την αντιμετώπιση τους.

Επισημάνθηκε ότι στόχος του Παναθηναϊκού είναι η άμεση ανάταξη σε εικόνα και αποτελέσματα, προκειμένου να ανταποκριθεί η ομάδα στις αυξημένες απαιτήσεις σε Πρωτάθλημα και Κύπελλο.

Είναι επιτακτική ανάγκη όσο και απαίτηση της διοίκησης η βελτίωση της εικόνας της ομάδας και για το λόγο αυτό όλα τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος οφείλουν να καταβάλουν τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια για να επέλθει το καλύτερο αποτέλεσμα".

Πλην την στήριξη στο τεχνικό τιμ και στην ομάδα στο Δ.Σ. υπήρξαν δυο ακόμα αποφάσεις. Η πρώτη είναι να υπάρχει μια τεχνική ομάδα που θα δώσει εξηγήσεις για την εικόνα που παρουσιάζει το τριφύλλι και θα κληθεί να βρει και τις λύσεις. Αυτή η ομάδα θα αποτελείται από τους Φύσσα, Βόκολο, Αναστασίου.

Η δεύτερη είναι να δημιουργηθεί μια επιτροπή που θα είναι υπεύθυνη για τις σχέσεις της ομάδας με την «Θύρα 13». Όχι μόνο τώρα που η κατάσταση χαρακτηρίζεται εκτάκτου ανάγκης αλλά και γενικότερα από εδώ και στο εξής.

Αλαφούζος: "Μόνο με ενότητα θα πετύχουμε τους στόχους μας"

Ο Γιάννης Αλαφούζος θέλησε και αυτός με μια προσωπική του δήλωση να εκφράσει την εμπιστοσύνη του στο τεχνικό επιτελείο και την ομάδα τονίζοντας ότι ναι μεν είναι απόλυτα κατανοητή η δυσαρέσκεια για τον αποκλεισμό αλλά για την κατάκτηση των στόχων απαιτείται ενότητα.

Επίσης ευχαρίστησε τον κόσμο για την συμπαράσταση αλλά στάθηκε και στο ντου που έγινε στο τέλος της αναμέτρησης λέγοντας ότι τέτοιες συμπεριφορές δεν συνάδουν με το τριφύλλι.

Μετά το τέλος του έκτακτου Διοικητικού Συμβουλίου της ΠΑΕ, ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού, Γιάννης Αλαφούζος έκανε την ακόλουθη δήλωση στο σάιτ της ΠΑΕ:

«Είναι απολύτως κατανοητή η δυσαρέσκεια και η πικρία του φίλαθλου κόσμου του συλλόγου για την εικόνα της ομάδας και κατ’ επέκταση τον αποκλεισμό του Παναθηναϊκού από τη συνέχεια των Ευρωπαϊκών διοργανώσεων. Παρά ταύτα προϋπόθεση για την κατάκτηση των εγχώριων στόχων μας, είναι η ενότητα διοίκησης– ποδοσφαιρικού τμήματος – φιλάθλων.

Οφείλουμε να ευχαριστήσουμε τη συντριπτική πλειοψηφία των φιλάθλων μας για την αμέριστη συμπαράστασή της και να δείξουμε τη δέουσα αποφασιστικότητα για την ανατροπή του αρνητικού κλίματος. Παράλληλα, όμως, οφείλουμε να καταδικάσουμε τις πειθαρχικώς ελεγκτέες συμπεριφορές μερίδας φιλάθλων στο χθεσινό αγώνα.

Τέτοιες συμπεριφορές δεν συνάδουν με τη σταθερή και αποδεδειγμένη αρχή της ΠΑΕ να δίνει τους αγώνες της -εντός και εκτός αγωνιστικών χώρων- μέσα από το ισχύον εγχώριο και ευρωπαϊκό πλαίσιο κανόνων ποδοσφαίρου».

SHARE:
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

Μαρία Τσαγκαράκη, η Κρητικιά φιλόλογος που θέλουν όλοι να παντρευτούν

Προτάσεις γάμου σε Ελλάδα και εξωτερικό και ένα δημόσιο αίτημα στο 'Πάμε Πακέτο' από ένα ερωτοχτυπημένο σχεδιαστή για να κάνει τα παιδιά του. Ναι, η εστεμμένη Μαρία είναι φουλ κορίτσι για σπίτι.

ΚΟΥΙΖ

ΚΟΥΙΖ

Πόσο έτοιμος για γάμο είσαι;

Βαθιές αργές ανάσες, ειλικρινείς απαντήσεις, πολύ ποτό και όλα θα πάνε καλά. Αν ακολουθήσεις το πρόγραμμα με αυτήν τη σειρά.

ΕΙΣΠΡΑΚΤΙΚΕΣ

ΕΙΣΠΡΑΚΤΙΚΕΣ

Να φας έχεις, να πληρώσεις την τράπεζα δεν έχεις;

Παρά την αυστηροποίηση της νομοθεσίας και την επιβολή προστίμων 900.000 ευρώ, εταιρίες και δικηγορικά γραφεία φέρονται να κινούνται εκτός θεσμικού πλαισίου με όρους προσβολής της ανθρώπινης αξιοπρέπειας που θυμίζουν άλλες σκοτεινές εποχές... Το NEWS247 διερευνά τα αίτια και τις συνθήκες

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

6+1 μυστικά που δεν μαθαίνεις ποτέ από τους εργαζόμενους σε αυτά

Έχεις αναρωτηθεί ποτέ τι κάνουν οι εργαζόμενοι στο ξενοδοχείο όταν φεύγεις από το δωμάτιό σου για να απολαύσεις μια βόλτα στην πόλη ή όταν πας για μπάνιο; Διάβασε ποια είναι τα 7 πράγματα που δεν μαθαίνεις ποτέ

 
UNIQUE

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24