ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ολοκληρώθηκε το ΔΣ της ΠΑΕ Παναθηναϊκός

Ολοκληρώθηκε το ΔΣ της ΠΑΕ Παναθηναϊκός

Το ΔΣ του Παναθηναϊκού συνεδρίασε και συζητήθηκαν πλάνα για την αποπληρωμή των οφειλών στο ποδοσφαιρικό τμήμα. Νέο μέλος ο Παντελής Αναστασόπουλος.

Μετά την αποχώρηση των οπαδών από τα γραφεία της ΠΑΕ, συνεδρίασε το Διοικητικό Συμβούλιο με περίπου δίωρη καθυστέρηση. Η συνεδρίαση δεν διήρκεσε πολύ, αφού λόγω της προχωρημένης ώρας οι Σύμβουλοι είχαν άλλες υποχρεώσεις και έπρεπε να αναχωρήσουν.

Παρόντες ήταν ο πρόεδρος, Βασίλης Κωνσταντίνου και οι Στράτος Σωπήλης, Χρήστος Πλιάτσικας, ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη, Νίκος Πλυτάς και ο Παντελής Αναστασόπουλος, ο οποίος πήρε τη θέση του παραιτηθέντος Αγησίλαου Τουμαζάτου. Δεν πήραν μέρος ο Γιάννης Παναγιωτίδης και ο Γιάννης Αλαφούζος, ο οποίος δεν συμμετέχει ποτέ.

Κατά κύριο λόγο, στο ΔΣ κατατέθηκαν προτάσεις για την κατάρτιση ενός πλάνου για την εξόφληση των ποδοσφαιριστών, ώστε να αποφευχθεί ο κίνδυνος νέας αποχής στο άμεσο μέλλον.

Ωστόσο, δεν συμφωνήθηκε κάτι συγκεκριμένο, επειδή απαιτείται η έγκριση του Αλαφούζου, ο οποίος θα εγγυηθεί τη χρηματοδότηση.

Όσον αφορά τις τρεις ποινές που επιβλήθηκαν σήμερα (16/4) από την ΕΠΟ, ο Κωνσταντίνου ενημέρωσε τα μέλη ότι οι οφειλές θα αποπληρωθούν άμεσα και δεν συντρέχει λόγος ανησυχίας.

Εκτιμάται πως με 95.000 ευρώ, η ΠΑΕ θα πληρώσει τους Λέτο, Τοτσέ και Εσιέν και οι αφαιρέσεις βαθμών θα αναιρεθούν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΤΟΝ "ΑΕΡΑ" Η ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ Δ.Σ

Αποχώρησαν οι οπαδοί του Παναθηναϊκού από τα γραφεία της ΠΑΕ

 
SHARE

BEST OF NETWORK

Walking Dead και Marvel: 10 τρέιλερ που πρέπει να δεις σήμερα

Όλα τα τρέιλερ που δεν πρέπει να χάσεις αυτή την εβδομάδα.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24