ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ολοκληρώθηκε το ΔΣ της ΠΑΕ Παναθηναϊκός

ΔΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ.ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ.ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ  ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI
ΔΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ.ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ.ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI EUROKINISSI SPORTS

Το ΔΣ του Παναθηναϊκού συνεδρίασε και συζητήθηκαν πλάνα για την αποπληρωμή των οφειλών στο ποδοσφαιρικό τμήμα. Νέο μέλος ο Παντελής Αναστασόπουλος.

Μετά την αποχώρηση των οπαδών από τα γραφεία της ΠΑΕ, συνεδρίασε το Διοικητικό Συμβούλιο με περίπου δίωρη καθυστέρηση. Η συνεδρίαση δεν διήρκεσε πολύ, αφού λόγω της προχωρημένης ώρας οι Σύμβουλοι είχαν άλλες υποχρεώσεις και έπρεπε να αναχωρήσουν.

Παρόντες ήταν ο πρόεδρος, Βασίλης Κωνσταντίνου και οι Στράτος Σωπήλης, Χρήστος Πλιάτσικας, ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη, Νίκος Πλυτάς και ο Παντελής Αναστασόπουλος, ο οποίος πήρε τη θέση του παραιτηθέντος Αγησίλαου Τουμαζάτου. Δεν πήραν μέρος ο Γιάννης Παναγιωτίδης και ο Γιάννης Αλαφούζος, ο οποίος δεν συμμετέχει ποτέ.

Κατά κύριο λόγο, στο ΔΣ κατατέθηκαν προτάσεις για την κατάρτιση ενός πλάνου για την εξόφληση των ποδοσφαιριστών, ώστε να αποφευχθεί ο κίνδυνος νέας αποχής στο άμεσο μέλλον.

Ωστόσο, δεν συμφωνήθηκε κάτι συγκεκριμένο, επειδή απαιτείται η έγκριση του Αλαφούζου, ο οποίος θα εγγυηθεί τη χρηματοδότηση.

Όσον αφορά τις τρεις ποινές που επιβλήθηκαν σήμερα (16/4) από την ΕΠΟ, ο Κωνσταντίνου ενημέρωσε τα μέλη ότι οι οφειλές θα αποπληρωθούν άμεσα και δεν συντρέχει λόγος ανησυχίας.

Εκτιμάται πως με 95.000 ευρώ, η ΠΑΕ θα πληρώσει τους Λέτο, Τοτσέ και Εσιέν και οι αφαιρέσεις βαθμών θα αναιρεθούν.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ