ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Οριστικά δανεικός στην Γρανάδα ο Γουακάσο

Οριστικά δανεικός στην Γρανάδα ο Γουακάσο
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Μουμπάρακ Γουακάσο θα συνεχίσει την καριέρα του στη Γρανάδα, αφού επιτεύχθηκε συμφωνία με τον Παναθηναϊκό για τον εξάμηνο δανεισμό του. Έβγαλε ανακοίνωση η πράσινη ΠΑΕ.

Ο Ιταλός δημοσιογράφος Τζιανλούκα Ντι Μάρτζιο, ο οποίος αποκάλυψε την πρόταση της Γρανάδα για τον Μουμπάρακ Γουακάσο, έγραψε το βράδυ της Τρίτης (31/1) στο blog του ότι ολοκληρώθηκε ο δανεισμός από τον Παναθηναϊκό.

Η διαπραγμάτευση διεξάγεται με δυσκολίες εξαιτίας της απόστασης... Ο Γουακάσο βρίσκεται στη Γκαμπόν με την Εθνική ομάδα της Γκάνας και ο μάνατζερ του προσπαθούσε να συνεννοηθεί μαζί του, με τον Νίκο Λυμπερόπουλο και με τους ιθύνοντες της Γρανάδα.

Ωστόσο, σύμφωνα με την αναφορά του Ντι Μάρτζιο, οι συζητήσεις στέφθηκαν από επιτυχία και στη συμφωνία προβλέπεται οψιόν αγοράς τον Ιούνιο, που μπορεί να την ενεργοποιήσει η Γρανάδα ή η κινέζικη Dangdai Lifan. Λεπτομέρεια, οι δύο ομάδες έχουν τον ίδιο ιδιοκτήτη...

Την πληροφορία επιβεβαιώνουν και Ισπανοί δημοσιογράφοι, μέσω του Twitter, ενώ και ιστοσελίδες της Γκάνας, που καλύπτουν τα παιχνίδια στο Copa Africa 2017, τόνισαν ότι η είδηση ισχύει.

Όσον αφορά το ύψος της ρήτρας, με βάση τις "διαρροές" από τους εμπλεκόμενους θα αγγίξει τις 500.000 ευρώ. Παράλληλα, ο ποδοσφαιριστής δέχτηκε το διακανονισμό που του πρότεινε ο Λυμπερόπουλος, ο οποίος περιλαμβάνει ευνοϊκούς όρους για την ΠΑΕ.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ

Λίγη ώρα αργότερα ο Παναθηναϊκός έβγαλε και σχετική ανακοίνωση για την οριστικοποίηση του δανεισμού του Γκανέζου χαφ στην Γρανάδα στην οποία αναφέρει: "Η Π.Α.Ε. Παναθηναϊκός ανακοινώνει το δανεισμό του Μουμπάρακ Γουακάσο στην ισπανική Γρανάδα έως το προσεχές καλοκαίρι".

Η ολοκλήρωση του δανεισμού του Γκανέζου ελευθερώνει στον Παναθηναϊκό άλλη μια θέση ξένου σε περίπτωση που οι πράσινοι θελήσουν να κινηθούν για δυο μη κοινοτικούς ελεύθερους ποδοσφαιριστές, κάτι πολύ δύσκολο βέβαια.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ