ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

"Ο Υφυπουργός θα προσπαθήσει για τη βία και τη διαφάνεια"

"Ο Υφυπουργός θα προσπαθήσει για τη βία και τη διαφάνεια"
INTIME SPORTS

Αισιόδοξος ότι η νέα κυβέρνηση θα βρει λύσεις στα θέματα της βίας και της διαφάνειας στο ελληνικό ποδόσφαιρο εμφανίστηκε ο Γιάννης Αλαφούζος μετά τη συνάντηση που είχε με τον Υφυπουργό Αθλητισμού Σταύρο Κοντονή.

Πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Πέμπτης η συνάντηση του Υφυπουργού Αθλητισμού Σταύρου Κοντονή με τον πρόεδρο της ΠΑΕ Παναθηναϊκός Γιάννη Αλαφούζο στο πλαίσιο των συναντήσεων και των επαφών της νέας πολιτικής ηγεσίας με τους παράγοντες του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Η συνάντηση είχε διάρκεια περίπου μιας ώρας με τον Γιάννη Αλαφούζο να φτάνει λίγο πριν τις 5.00μ.μ. στα γραφεία του Υφυπουργού και να αποχωρεί λίγο μετά τις 6.10μ.μ.

Ο πρόεδρος της πράσινης ΠΑΕ δεν θέλησε να πει πολλά για τα όσα ειπώθηκαν ανάμεσα στους δυο άντρες και στις δηλώσεις του στάθηκε στην σύμπλευση που υπήρχε σε κάποια σημεία, ενώ μίλησε και για την κατασκευή της Λεωφόρου. Παρόλα αυτά, ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στο θέμα της βίας και τις διαφάνειας στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

«Ο Υφυπουργός Αθλητισμού θα προσπαθήσει να έρθει σε συζήτηση και με τις άλλες ΠΑΕ για να μπορέσουν να βελτιώσουν το θέμα της βίας και να υπάρξει διαφάνεια στο ελληνικό ποδόσφαιρο» είπε σχετικά. Τόνισε επίσης...

Για την "εγκληματική οργάνωση":

«Η συζήτηση δεν μπήκε σε λεπτομέρειες καθώς δεν ήθελα κι εγώ στην πρώτη συνάντηση με τον υπουργό. Πιθανότατα κάτι τέτοιο όμως θα γίνει στη συνέχεια».

Για το αν υπήρξε ταύτιση με τον Υφυπουργό:
«Σε κάποια σημεία θα υπάρχει ταύτιση και σε κάποια όχι».

Για την ανάπλαση και τη θέση του Υφυπουργού για την ανακατασκευή της Λεωφόρου:
«Η ανάπλαση δεν αφορά μόνο τον Παναθηναϊκό. Έχουμε τοποθετηθεί. Εμείς θα προχωρήσουμε σταδιακά για να φτιάξουμε το γήπεδο θα το κάνουμε ακόμη και φέτος αν δούμε ότι οι συνθήκες το επιβάλλουν».

Για τον «Νόμο του Ανδριανού»:
« Νομίζω ότι είχε πολλά καλά στοιχεία ο Νόμος του Ανδριανού και ελπίζω κάποια από αυτά θα χρησιμοποιηθούν».

"Ο Υφυπουργός θα προσπαθήσει για τη βία και τη διαφάνεια"
INTIME SPORTS
"Ο Υφυπουργός θα προσπαθήσει για τη βία και τη διαφάνεια"
INTIME SPORTS
TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ