ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ολοκληρώθηκε η συνάντηση Αλαφούζου-Πιεμπονγκσάντ

Ολοκληρώθηκε η συνάντηση Αλαφούζου-Πιεμπονγκσάντ

Οι Γιάννης Αλαφούζος και Παϊροτζ Πιεμπονγκσάντ συναντήθηκαν το πρωί της Τετάρτης και συζήτησαν για αρκετή ώρα και για την αλλαγή σκυτάλης της πράσινης ΠΑΕ.

Πραγματοποιήθηκε, όπως αναμενόταν, την Τετάρτη το πρωί το ραντεβού του Γιάννη Αλαφούζου με τον Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ που βρίσκεται στην Ελλάδα από τα ξημερώματα της Τρίτης.

Οι δυο άνδρες όπως είναι λογικό συζήτησαν για αρκετή ώρα για όλα τα θέματα που τους αφορούν και φυσικά αρκετή ώρα αναλώθηκε και στη συζήτηση για την αλλαγή σκυτάλης της πράσινης ΠΑΕ.

Είναι λογικό από την πλευρά του ο μεγαλομέτοχος του τριφυλλιού να ενημέρωσε τον Ταϊλανδό για τις κινήσεις που έχει κάνει και που προτίθεται να κάνει αλλά και να ρώτησε τι έχει στο μυαλό του ο Πιεμπονγκσάντ.

Από την άλλη είναι επίσης λογικό ο Ταϊλανδός επιχειρηματίας να ανέλυσε τους ενδοιασμούς του σχετικά με τα οικονομικά στοιχεία και τις αποκλήσεις που έχουν υπάρξει. Ο Πιεμπονγκσάντ βέβαια επανέλαβε ότι είναι στη χώρα μας για να έχει συναντήσεις με αρκετά πρόσωπα από τον πολιτικό και τον επιχειρηματικό χώρο. Βέβαια οι πληροφορίες που βγαίνουν από τη συνάντηση των δυο ανδρών μέχρι στιγμής είναι ελάχιστες.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ