ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ολοκληρώθηκε η μεταγραφή του Βιγιαφάνιες στον Παναθηναϊκό

Ολοκληρώθηκε η μεταγραφή  του Βιγιαφάνιες στον Παναθηναϊκό
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Λούκας Βιγιαφάνιες ήταν την Πέμπτη (28/1) στα γραφεία της ΠΑΕ Παναθηναϊκός και διευθέτησε τους τελικούς όρους της συνεργασίας του. Παίζει το Σάββατο και αποχαιρετά τον Παναιτωλικό.

Στο ρόστερ του Παναθηναϊκού ανήκει πλέον ο Λούκας Βιγιαφάνιες και απομένει η ανακοίνωση για να επισημοποιηθεί η μεταγραφή. Ο Αργεντινός εξτρέμ βρέθηκε στην Αθήνα την Πέμπτη (28/1), συνοδευόμενος από τον μάνατζερ του και για περισσότερες από τρεις ώρες ήταν στα γραφεία της ΠΑΕ, υπογράφοντας τα απαραίτητα έγγραφα και ρυθμίζοντας με τους διοικούντες τις τελικές λεπτομέρειες της συνεργασίας τους.

Ο Βιγιαφάνιες είχε μία πρώτη γνωριμία με τον Γιάννη Αλαφούζο, αφού ο πρόεδρος του Τριφυλλιού θέλησε να γνωρίσει τον 25χρονο ποδοσφαιριστή. Ο Αλαφούζος τον καλωσόρισε στον Παναθηναϊκό, του μίλησε για τις εντυπώσεις που έχει προσωπικά από εκείνον από τα ματς με τον Παναιτωλικό και του εξέφρασε την ικανοποίηση του για την ένταξη του στην ομάδα.

Νωρίτερα, ο Παναθηναϊκός είχε επιτύχει συμφωνία με την Ιντεπεντιέντε, η οποία έχει τα δικαιώματα του Βιγιαφάνιες, με την CAI (διατηρεί το 20% του Αργεντινού) και με τον Παναιτωλικό, στον οποίο ο Αργεντινός έχει παραχωρηθεί με τη μορφή δανεισμού έως τον Ιούνιο. Το συνολικό κόστος θα ξεπεράσει τις 600.000 ευρώ, χωρίς να συνυπολογίζονται οι αποδοχές του ποδοσφαιριστή.

Μετά την διευθέτηση των ζητημάτων, ο Βιγιαφάνιες επέστρεψε στο Αγρίνιο και το Σάββατο (30/1) θα αγωνιστεί για τελευταία φορά με τον Παναιτωλικό στο εντός έδρας παιχνίδι με την ΑΕΛ Καλλονής. Τη Δευτέρα (1/2) αναμένεται στο "Γεώργιος Καλαφάτης" ώστε να αρχίσει προπονήσεις υπό τις οδηγίες του Αντρέα Στραματσόνι.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ