ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ολοκληρώθηκαν οι προπονήσεις της ακαδημίας του Παναθηναϊκού

Ολοκληρώθηκαν οι προπονήσεις της ακαδημίας του Παναθηναϊκού
INTIME SPORTS

Ολοκληρώθηκαν την Πέμπτη οι προπονήσεις της ακαδημίας του Παναθηναϊκού με περισσότερα από 100 παιδιά και γονείς να βρίσκονται στην Παιανία σε μια γιορτή ενώ άπαντες ανανέωσαν το ραντεβού τους για την επόμενη σεζόν.

Την Πέμπτη το μεσημέρι ολοκληρώθηκαν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις της ακαδημίας του Παναθηναϊκού για τη φετινή σεζόν για τα τμήματα Κ10 έως Κ15.

Στη Παιανία βρέθηκαν και οι γονείς των παιδιών και έτσι περισσότερα από 100 άτομα αποχαιρέτησαν την αγωνιστική περίοδο μέσα σε εορταστικό κλίμα παρουσία του Τάκη Φύσσα αλλά και του Θοδωρή Ελευθεριάδη.

ο τεχνικός διευθυντής της ακαδημίας μάλιστα, Τάκης Φύσσας, μίλησε στους νεαρούς ποδοσφαιριστές του και τους γονείς τους στέλνοντας μήνυμα πως η επόμενη χρονιά θα είναι περισσότερο απαιτητική για όλους και τόνισε πως θα έχουν όλα τα εφόδια για να τα καταφέρουν.

Το σχετικό δελτίο Τύπου ανέφερε:

"Με αφορμή την ολοκλήρωση των προπονήσεων για την φετινή αγωνιστική περίοδο, η Ακαδημία του Παναθηναϊκού διοργάνωσε μια γιορτή για τους γονείς και τα παιδιά των ομάδων Κ-10 ως Κ-15 που ήταν και οι τελευταίες που εξακολουθούσαν να προπονούνται μέχρι και χθες.

Περισσότερα από 100 παιδιά και άλλοι τόσοι γονείς, για τους οποίους η είσοδος ήταν ελεύθερη, βρέθηκαν στις Αθλητικές εγκαταστάσεις της Παιανίας και αποχαιρέτισαν την αγωνιστική περίοδο μέσα σε εορταστικό κλίμα. Εγιναν φιλικά παιχνίδια μεταξύ των ομάδων πριν παιδιά, γονείς, προπονητές και εργαζόμενοι στην Ακαδημία γευματίσουν όλοι μαζί και ανανέωσαν το ραντεβού τους για την επόμενη σεζόν.

Ο διευθυντής της Ακαδημίας, Τάκης Φύσσας, απευθυνόμενος στα παιδιά και τους γονείς τους επισήμανε:

«Ήρθε η περίοδος που θα πρέπει να ξεκουραστείτε, γιατί η νέα σεζόν θα είναι πολύ πιο απαιτητική για όλους. Πρώτα απ’ όλα πρέπει να απολαμβάνετε το ποδόσφαιρο, αλλά από εκεί κι έπειτα οφείλετε να θυμάστε ότι ο Παναθηναϊκός είναι ένας μεγάλος Σύλλογος και οι απαιτήσεις του είναι σταθερά υψηλές. Η πρόοδός σας εξαρτάται από τη σκληρή δουλειά και εμείς είμαστε εδώ για να σας δώσουμε όλα τα εφόδια για να τα καταφέρετε»

Η Κ-20 θα «εγκαινιάσει» τη νέα αγωνιστική περίοδο ξεκινώντας την προετοιμασία της στις 10 Ιουλίου και στη συνέχεια σταδιακά μέχρι το τέλος Αυγούστου θα ξεκινήσουν και οι υπόλοιπες ομάδες".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ