ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Όλοι μέσα, πλην Ντίνα, για Ολυμπιακό

Όλοι μέσα, πλην Ντίνα, για Ολυμπιακό
INTIME SPORTS

Ο Μέντες αλλά και ο Μπεργκ ακολούθησαν όλο το πρόγραμμα της Παρασκευής ενώ πήραν μέρος και στο δίτερμα. Το Σάββατο αποφασίζει ο Αναστασίου για την παρουσία ή μη του Ολλανδού στο ντέρμπι με τις πιθανότητες να είναι υπέρ του. Τι γίνεται με τον Σουηδό.

Από το αεροδρόμιο κατευθείαν στο Κορωπί για προπόνηση οδηγήθηκε η αποστολή του Παναθηναϊκού προκειμένου να ξεκινήσει την προετοιμασία της για το ντέρμπι της Κυριακής. Τα ευχάριστα νέα προήλθαν από τους Μέντες και Μπεργκ οι οποίοι ακολούθησαν κανονικά όλο το πρόγραμμα με όσους παίκτες πήραν μέρος στην προπόνηση.

Μάλιστα προς το τέλος και οι δυο πήραν μέρος στο δίτερμα το οποίο δεν είχε ένταση αλλά ήταν κυρίως διπλό κατοχής και τακτικής θέσεων αλλά και πάλι είναι ενδεικτικό του ότι είναι απολύτως καλά και στην διάθεση του Αναστασίου.

Ο νεαρός τεχνικός θα αποφασίσει το Σάββατο μετά την τελευταία προπόνηση για την 20άδα της αποστολής ενώ πλέον ο Μέντες έχει πολλές πιθανότητες για να βρεθεί σε αυτή και ίσως και ο Μπεργκ με στόχο να είναι δίπλα στους συμπαίκτες του περισσότερο καθώς μετράει αντίστροφα για να μπει να παίξει.

Θα πρέπει να σημειώσουμε μάλιστα ότι όσοι δεν ταξίδεψαν στην Ολλανδία, άρα τόσο ο Μέντες όσο και ο Μπεργκ, προπονήθηκαν κανονικά την Τετάρτη το πρωί υπό τις οδηγίες του Γιάννη Σαμαρά. Μια προπόνηση αρκετά καλή με τρεξίματα και τελειώματα με τον Σουηδό να την βγάζει και αυτή χωρίς κανένα πρόβλημα.

Η προπόνηση της Παρασκευής έγινε σε δυο γκρουπ με όσους έπαιξαν κόντρα στην PSV να μένουν στο γυμναστήριο και τους υπόλοιπους να γυμνάζονται στο γήπεδο.

Το σχετικό δελτίο Τύπου αναφέρει:

"Με απογευματινή προπόνηση, στις εγκαταστάσεις στο Κορωπί, ξεκίνησαν σήμερα την προετοιμασία τους για το εκτός έδρας ματς με τον Ολυμπιακό οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού.

Όσοι «πράσινοι» αγωνίστηκαν στο μεγαλύτερο διάστημα του χθεσινού αγώνα κόντρα στην Αϊντχόφεν έκαναν αποθεραπεία, ενώ το πρόγραμμα των υπόλοιπων περιλάμβανε αρχικά ζέσταμα, στη συνέχεια ασκήσεις με πάσες και τέλος οικογενειακό δίτερμα.

Οι παίκτες του Παναθηναϊκού θα προπονηθούν ξανά αύριο στις 5 το απόγευμα".

Σε ότι έχει να κάνει με τον Ντίνα υποβλήθηκε σε μαγνητική το απόγευμα της Παρασκευής η οποία έδειξε ότι έχει υποστεί μια θλάση από γονατιά που δέχτηκε χθες στο μείζονα αριστερό γλουτιαίο.

Θα εξεταστεί και πάλι το Σάββατο πρωί από το ιατρικό επιτελείο προκειμένου να γίνει γνωστό το διάστημα της απουσίας του, που αναμένεται μικρό πάντως.

Παίξε το ντέρμπι στον Stoiximan.gr! Με τα περισσότερα ειδικά στοιχήματα της αγοράς, μαζι με 0% γκανιοτα στο 1Χ2 (μεγαλύτερες παγκοσμίως)!

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ