ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Όλοι μέσα στον Παναθηναϊκό για τον ημιτελικό με τον ΠΑΟΚ

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΑΟ - ΟΣΦΠ (ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ / Eurokinissi Sports)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΑΟ - ΟΣΦΠ (ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Με αρκετές αλλαγές, όπως αναμενόταν, σε σχέση με το παιχνίδι πρωταθλήματος θα υποδεχθεί ο Παναθηναϊκός τον ΠΑΟΚ στον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου την Μεγάλη Τετάρτη στην Λεωφόρο.

Ένας εντελώς διαφορετικός Παναθηναϊκός σε σχέση με αυτόν που αντιμετώπισε την Κυριακή τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα θα υποδεχθεί την Μεγάλη Τετάρτη (12/4) την ομάδα της Θεσσαλονίκης στην Λεωφόρο.

Συγκεκριμένα ο Μαρίνος Ουζουνίδης θα έχει στην διάθεση του τους Μπεργκ, Βιγιαφάνιες, Κουρμπέλη, Λέτο, Κουλιμπαλί που δεν ταξίδεψαν καν στη συμπρωτεύουσα αλλά και τους Ο. Βλαχοδήμο, Χουλτ και Κουτρουμπή που ναι μεν βρέθηκαν στην αποστολή αλλά δεν χρησιμοποιήθηκαν.

Αντίθετα εκτός αποστολής, όπως αναμενόταν, έμεινε ο Λουντ ο οποίος δεν ξεπέρασε τον τραυματισμό του στον αστράγαλο. Επίσης εκτός της 20άδας που ανακοίνωσε μετά το τέλος της προπόνησης της Τρίτης έμειναν και οι Π. Βλαχοδήμος, Μπουμάλ, Χουχούμης που δεν ικανοποίησαν τον Ουζουνίδη στην Τούμπα.

Ακόμα ο 48χρονος τεχνικός δεν συμπεριέλαβε στην 20άδα που ανακοίνωσε τους Κοτσόλη, Ξενόπουλο, Στάικο, Μίγγο, Ρινάλντι, Πίσπα και Μπουζούκη.

Στην 20άδα που απαρτίζουν την αποστολή βρίσκονται οι: Βλαχοδήμος Ο., Στιλ, Κουτρουμπής, Μαρινάκης, Μέστο, Μολέντο, Τελάντερ, Κουρμπέλης, Ευαγγέλου, Κουλιμπαλί, Χουλτ, Ζέκα, Ρέις, Βιγιαφάνιες, Εμποκού, Λέτο, Μπεργκ, Κλωναρίδης, Χατζηγιοβάνης, Μολίνς.

Θα πρέπει να σημειώσουμε ότι κανονικά μετέχει και ο Λέτο ο οποίος δεν κλήθηκε σε απολογία ακόμα και θα τιμωρηθεί μετά το ματς με τον ΠΑΟΚ χάνοντας τη ρεβάνς του Κυπέλλου καθώς προβλέπεται να τιμωρηθεί με δυο αγωνιστικές.

Ενώ τέλος αναφορικά με την προπόνηση της Τρίτης μετά την αρχική προθέρμανση ακολούθως το πρόγραμμα περιλάμβανε κορόιδο, τακτική και παιχνίδι στο μισό γήπεδο με τους Λουντ και Μίγγο να ακολουθούν ατομικό πρόγραμμα.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ