ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Όλοι μέσα πλην του Τσάβες στον Παναθηναϊκό

SUPERLEAGUE / ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ - ΠΑΟ / ΜΙΧΑΙ (Α) ΤΣΑΒΕΣ(Δ) / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ - ΠΑΟ / ΜΙΧΑΙ (Α) ΤΣΑΒΕΣ(Δ) / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης ανακοίνωσε την 20άδα για το ντέρμπι της Κυριακής με την ΑΕΚ συμπεριλαμβάνοντας στην αποστολή όλους τους τραυματίες των προηγούμενων ημερών πλην του Τσάβες ενώ εκτός έμεινε και ο άρρωστος Πίσπας.

Στην ευχάριστη θέση να έχει τελικά όλους όσους ήταν τραυματίες την προηγούμενη μέρα στη διάθεση του είναι ο Μαρίνος Ουζουνίδης και μάλιστα τους συμπεριέλαβε όλους στην 20άδα που ανακοίνωσε μετά την προπόνηση του Σαββάτου.

Οι Κουλιμπαλί, Γιόχανσον, Βιγιαφάνιες και Κουρμπέλης δήλωσαν παρών και πιθανότατα οι τρεις από τους τέσσερις θα αγωνιστούν κανονικά στο παιχνίδι της Λεωφόρου.

Αντίθετα ο Ουζουνίδης άφησε εκτός τον Τσάβες καθώς δεν θέλησε να ρισκάρει και σε συνδυασμό με το ότι ο Πίσπας ήταν άρρωστος και έμεινε εκτός αποστολής δεν θα έχει άλλο σέντερ φορ στον πάγκο. Μόνο οι Καμπέσας, Μουνιέ και Άλτμαν θα μπορούσαν να αποτελέσουν λύσεις στην επίθεση εκτός του Μολίνς που θα παίξει βασικός.

Συγκεκριμένα εκτός έμειναν οι τραυματίες Κότσαρης, Λουτσιάνο, ο Πίσπας που είχε ίωση και οι Αυλωνίτης, Ευαγγέλου, Δώνης, Στάικος, Χατζηγιοβάνης, Μπουζούκης, Τσάβες, Εμμανουηλίδης που δεν υπολογίζονταν για το παιχνίδι της Κυριακής.

Στην αποστολή που ανακοίνωσε ο 49χρονος τεχνικός συμπεριλήφθηκαν οι Βλαχοδήμος, Διούδης, Κουλιμπαλί, Γιόχανσον, Χουλτ, Ινσούα, Μολέντο, Κολοβέτσιος, Κουτρουμπής, Κουρμπέλης, Σιλά, Ρέις, Λουντ, Τζανδάρης, Μουνιέ, Βιγιαφάνιες, Καμπέσας, Άλτμαν, Χίλιεμαρκ και Μολίνς.

Όσο για το πρόγραμμα της προπόνησης οι πράσινοι έκαναν προθέρμανση, έπαιξαν κορόιδο και έκαναν εξάσκηση στις πάσες. Θεραπεία ακολούθησαν οι Λουτσιάνο, Κότσαρης, ενώ κλινήρης παρέμεινε με ίωση ο Πίσπας.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ