ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Όλα καλά με Μπεργκ, πρόβλημα με Κλωναρίδη στον Παναθηναϊκό

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΑΟ - ΒΕΡΟΙΑ (ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / Eurokinissi Sports)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΑΟ - ΒΕΡΟΙΑ (ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Μάρκους Μπεργκ ήταν καλύτερα την Πέμπτη, προπονήθηκε με τους συμπαίκτες του και θα βρίσκεται στην αποστολή για το ματς με τον Ηρακλή. Ατομικό πρόγραμμα έκανε ο Κλωναρίδης και η συμμετοχή του θα ξεκαθαρίσει την Παρασκευή.

Μια ζέστη, μία κρύο για τον Μαρίνο Ουζουνίδη στις προπονήσεις του Παναθηναϊκού τις τελευταίες μέρες, όπως ο καιρός που αλλάζει από τη μια στιγμή στην άλλη τις τελευταίες μέρες στην Αθήνα.

Και αυτό γιατί ο 48χρονος τεχνικός στην προπόνηση της Πέμπτης είδε τον Μάρκους Μπεργκ να αισθάνεται καλύτερα και να μετέχει στο πρόγραμμα παρά το γεγονός ότι την Τετάρτη ανέβασε πυρετό μετά το τέλος της προπόνησης και απείχε από εκδήλωση της πράσινης ΠΑΕ.

Ο Μπεργκ όμως την Πέμπτη ήταν σε καλύτερη κατάσταση και τέθηκε στην διάθεση του Ουζουνίδη για τη Σαββατιάτικη αναμέτρηση με τον Ηρακλή.

Ο Έλληνας τεχνικός από την άλλη όμως είδε τον Βίκτωρ Κλωναρίδη να ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα λόγω ίωσης και η συμμετοχή του ακόμα και στην αποστολή είναι αμφίβολη και θα ξεκαθαρίσει την Παρασκευή, στην τελευταία προπόνηση του τριφυλλιού.

Η προπόνηση της Πέμπτης έγινε υπό συνεχή βροχόπτωση ενώ το πρόγραμμα περιλάμβανε ζέσταμα, κορόιδο, ποδοβόλεϊ και επιθετική τακτική. Πλην του Κλωναρίδη απουσίαζε με άδεια για προσωπικούς λόγους για μια ακόμη μέρα ο Μολέντο, ο οποίος επιστρέφει αύριο στην Ελλάδα και θα απουσιάσει από το ματς με τον Ηρακλή, όντας τιμωρημένος.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ