ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Όλα εντάξει με Κλωναρίδη, Κουτρουμπή στον Παναθηναϊκό

Όλα εντάξει με Κλωναρίδη, Κουτρουμπή στον Παναθηναϊκό
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Οι Κλωναρίδης, Κουτρουμπής γυμνάστηκαν σε φουλ ρυθμούς την Τρίτη το πρωί και τέθηκαν στη διάθεση του Ουζουνίδη για το ντέρμπι της Κυριακής με τον Ολυμπιακό. Μοναδικός απών ο Μαρινάκης.

Στην ευχάριστη θέση να έχει όλους τους ποδοσφαιριστές στην διάθεση του, πλην του Νίκου Μαρινάκη που δεν έχει ξεπεράσει ακόμα την γαστρεντερίτιδα που τον ταλαιπωρεί, ήταν ο Μαρίνος Ουζουνίδης την Τρίτη το πρωί.

Ο 48χρονος τεχνικός είδε τους Βίκτωρ Κλωναρίδη και Γιώργο Κουτρουμπή να παίρνουν κανονικά μέρος στην προπόνηση των πράσινων που δόθηκε έμφαση στην δύναμη και την τακτική και να τίθενται στην διάθεση του για το ντέρμπι της Κυριακής.

Αυτό σημαίνει πως ο Ουζουνίδης μπορεί να καταστρώνει τα πλάνα του χωρίς να είναι αναγκασμένος να κάνει κάποιες αλχημείες και έχοντας όλους τους ποδοσφαιριστές στην διάθεση του.

Το σχετικό δελτίο Τύπου της πράσινης ΠΑΕ ανέφερε:

"Όλοι οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού, πλην του ΝίκουΜαρινάκη που ταλαιπωρείται από γαστρεντερίτιδα, συμμετείχαν στο πρόγραμμα της σημερινής προπόνησης, με τους Κλωναρίδη, Κουτρουμπή να ενσωματώνονται πλέον στην ομάδα. Το πρόγραμμα περιλάμβανε ζέσταμα, ασκήσεις δύναμης και παιχνίδι με στοιχεία τακτικής".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ