ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Όλα ανοιχτά για το μέλλον του Κλωναρίδη

Όλα ανοιχτά για το μέλλον του Κλωναρίδη
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Αν και ο Βίκτωρ Κλωναρίδης έχει συμβόλαιο για έναν ακόμη χρόνο με τον Παναθηναϊκό, εντούτοις το μέλλον του κρίνεται αβέβαιο, αφού εδώ και αρκετό καιρό βρίσκεται μεταξύ πάγκου και εξέδρας.

Μπορεί ο Βίκτωρ Κλωναρίδης να έχει συμβόλαιο για έναν ακόμη χρόνο με τον Παναθηναϊκό, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι σίγουρα θα το εξαντλήσει. Αυτή την στιγμή και όπως αναφέρει η "Live Sport", όλα είναι ανοιχτά για το μέλλον του 23χρονου μεσοεπιθετικού.

Ο παίκτης έχει αγωνιστεί μόλις έξι φορές με τον Αντρέα Στραματσόνι στον πάγκο και τις περισσότερες φορές βρίσκεται μεταξύ πάγκου και εξέδρας, όπερ σημαίνει ότι δεν είναι στα βασικά πλάνα του Ιταλού προπονητή.

Εφόσον ο "Στράμα" παραμείνει και μετά το καλοκαίρι στο "τριφύλλι", τότε δεν αποκλείεται να αποτελέσει παρελθόν, αν και δεσμεύεται με συμβόλαιο. Το αν θα μείνει ελεύθερος με αποζημίωση ή θα παραχωρηθεί με μετεγγραφή ή δανεισμό, είναι κάτι που θα αποφασιστεί.

Πάντως, την δεδομένη χρονική στιγμή τίποτα δεν είναι σίγουρο για τον Κλωναρίδη, ο οποίος δεν έχει καταφέρει να πείσει τον προπονητή του, ο οποίος έχει άλλους παίκτες σε πρώτο πλάνο.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ