ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Όλα ανοιχτά για Εσιέν, Τοτσέ και Λέτο

Όλα ανοιχτά για Εσιέν, Τοτσέ και Λέτο

Η διοίκηση του Παναθηναϊκού δεν έχει συμφωνήσει με τους Τοτσέ, Λέτο και Εσιέν για την απόσυρση των προσφυγών τους, ενώ την Τετάρτη (28/2) θα εκδικαστεί και η δεύτερη προσφυγή του Βέμερ.

Σχεδόν κάθε βδομάδα ο Παναθηναϊκός παρίσταται στις συνεδριάσεις των επιτροπών της ΕΠΟ που ασχολούνται με οικονομικές εκκρεμότητες και δεν έχει καταφέρει να ρυθμίσει τις περισσότερες εξ' αυτών.

Η Τετάρτη (28/2) δεν αποτελεί εξαίρεση και το Διαιτητικό Δικαστήριο θα ασχοληθεί με τις προσφυγές των Μάικλ Εσιέν, Χοσέ Τοτσέ και Σεμπαστιάν Λέτο, καθώς και του Γενς Βέμερ.

Οι υποθέσεις των τριών πρώτων είχαν πάρει αναβολή την Τετάρτη 7 Φεβρουαρίου, μετά από αίτημα της ΠΑΕ και με τη συναίνεση τους, επειδή είχαν λάβει ένα μέρος των οφειλομένων. Ωστόσο, στις διαπραγματεύσεις που ακολούθησαν, δεν επιτεύχθηκε συμφωνία για οριστικό συμβιβασμό.

Η εντολή που έχει η δικηγόρος των τριών ποδοσφαιριστών, Άσπα Σουλούκου, - είχε τουλάχιστον μέχρι το βράδυ της Τρίτης (27/2) - είναι να ζητήσει την εκδίκαση των προσφυγών. Θεωρείται σίγουρο ότι θα πραγματοποιηθεί νέα προσέγγιση πριν τη συνεδρίαση του Διαιτητικού, αλλά προς το παρόν υπάρχει διαφορά στα "θέλω" κάθε πλευράς.

Όσο για τον Βέμερ, πρόκειται για το δεύτερο δικαστικό ραντεβού του με τον Παναθηναϊκό αυτή την εβδομάδα. Τη Δευτέρα (26/2), ο Γερμανός μέσω του δικηγόρου του, Πάρη Ατλαμάζογλου, συναίνεσε σε αναβολή της εκδίκασης της προσφυγής του για οφειλή 100.000 ευρώ, που αφορά την πληρωμή της Εφορίας του.

Την Τετάρτη (28/2) θα εκδικαστεί η προσφυγή του Βέμερ για τη μη καταβολή των 50.000 ευρώ, στο πλαίσιο της πρώτης δόσης της ρύθμισης των 500.000 ευρώ που του έχουν επιδικαστεί ως αποζημίωση.

Το θετικό για τον Παναθηναϊκό είναι ότι οι ποδοσφαιριστές δείχνουν διαλλακτικότητα και συζητούν, όμως προσπαθούν να προστατέψουν και το συμφέρον τους και να αποκομίσουν το μεγαλύτερο όφελος, γι' αυτό και δεν έχουν καταλήξει ακόμα σε συμβιβασμό.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ