ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Οικονόμου για Μουνιέ: "Μπορεί να πάρει τον Παναθηναϊκό από το χέρι"

Οικονόμου για Μουνιέ: "Μπορεί να πάρει τον Παναθηναϊκό από το χέρι"
Οικονόμου

Ο Μάριος Οικονόμου σκιαγράφησε το προφίλ του Αντονί Μουνιέ, ο οποίος θα συνεχίσει την καριέρα του στην χώρα μας για λογαριασμό του Παναθηναϊκού.

Με τα καλύτερα λόγια για το νέο απόκτημα του Παναθηναϊκού, τον Αντονί Μουνιέ, μίλησε ο Μάριος Οικονόμου στην εφημερίδα "Πράσινη". Μεταξύ άλλων, είπε ότι έχει κίνητρο για να παίξει και πως μπορεί να πάρει το "τριφύλλι" από το χέρι.

Συγκεκριμένα, ανέφερε: "Δεν το συζητάω καν ότι είναι ένας ποδοσφαιριστής που μπορεί να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις που υπάρχουν στον Παναθηναϊκό. Ο Μουνιέ έχει κάνει πρωταθλητισμό στην καριέρα του, είναι ένας παίκτης που αν νιώσει την εμπιστοσύνη του προπονητή του και της ομάδας, μπορεί να την πάρει από το χέρι.

Πρόκειται για έναν αριστεροπόδαρο, πολύ γρήγορο και εξαιρετικό με τη μπάλα στα πόδια ποδοσφαιριστή. Είναι ένας παίκτης που έχει το γκολ, μπορεί να δώσει πολλά στην ομάδα του. Το πιο σημαντικό για εμένα είναι πως έχει το κίνητρο να παίξει καλά.

Πέρασε μια δύσκολη χρονιά στην Μπολόνια και στην Αταλάντα, έπαιξε λίγο και δυσκολεύτηκε από τον προπονητή που είχε, γιατί φαίνεται πως δεν ήταν στις βασικές επιλογές.

Είμαι σίγουρος πάντως ότι θα πάει καλά στον Παναθηναϊκό, γιατί μίλησα μαζί του αρκετές φορές. Ήθελε μια ομάδα με στόχους για να κάνει και εκείνος τα πάντα και να ανταποδώσει την εμπιστοσύνη που του έδειξαν".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ