ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Οικονόμου: "Ελπίζω να τα αλλάξουμε όλα"

SUPERLEAGUE / ÐÁÏ - ÐÁÍÉÙÍÉÏÓ (ÊÙÓÔÁÓ ÌÁÊÑÕÄÇÌÁÓ / Eurokinissi Sports)
Οικονόμου EUROKINISSI SPORTS

Ο αμυντικός του Παναθηναϊκού, Βαγγέλης Οικονόμου, υποστήριξε ότι ο ίδιος και οι συμπαίκτες του έχουν τη δυνατότητα να αλλάξουν την μέχρι τώρα άσχημη εικόνα των "πρασίνων".

Αισιόδοξος ότι θα αλλάξει η εικόνα του Παναθηναϊκού στα επόμενα ματς εμφανίστηκε ο κεντρικός αμυντικός των "πρασίνων" και μεταγραφικό απόκτημα της χειμερινής περιόδου, Βαγγέλης Οικονόμου. Αναλυτικά όσα είπε:

Για τη θέση που προτιμά να παίζει, στόπερ ή μπακ: "Και τις δύο θέσεις μπορώ να τις παίξω καλά, πέρυσι είχα παίξει στόπερ, πρόπερσι που είχα βγει στην καλύτερη 23αδα είχα αγωνιστεί ως μπακ και με τον κύριο Ουζουνίδη είχα παίξει μπακ και στην Σκωτία και τις δύο θέσεις μπορώ να τις παίξω καλά. Στόπερ αισθάνομαι πιο άνετα γιατί έχεις περισσότερους χώρους, αλλά και μπακ μπορώ το ίδιο καλά".

Για το τι σκέφτηκε πριν έρθει στον Παναθηναϊκό: "Σίγουρα ξέρω ότι Παναθηναϊκός περνά μια δύσκολη περίοδο, μίλησα και με τον προπονητή πριν έρθω και μου είπε ότι προσπαθούν όλα να μπουν σε μια τάξη, είχα περάσει δύσκολα και στον Πανιώνιο τώρα ήρθα σε μια μεγάλη ομάδα, δεν είχα χρόνο τα σκεφτώ γιατί υπήρχε μια πάρα πολύ δελεαστική πρόταση από τον Παναθηναϊκό για εμένα ανοίγει ένας καινούριος κύκλος και εμένα αυτό που με νοιάζει είναι να βοηθήσω την ομάδα".

Για τον λόγο που έφυγε από τον Πανιώνιο: "Δεν θέλω να πω κάτι γιατί ούτε από την διοίκηση έβγαλαν κάποια ανακοίνωση ούτε για μένα ούτε για τον Μασούντ, σίγουρα όμως όταν φεύγουν δύο βασικοί παίκτες από την ομάδα σου δεν είναι καλό".

Για την πορεία του Παναθηναϊκού: "Τον Παναθηναϊκό πριν δεν τον παρακολουθούσα γιατί ήμουν σε άλλη ομάδα, αλλά βλέπω από τα στατιστικά ότι η ομάδα δεν έχει κερδίσει εκτός έδρας και αυτό επηρεάζει άλλους θετικά και άλλους αρνητικά είναι θέμα χαρακτήρα, έχει βοηθήσει ο προπονητής στην ψυχολογία".

Για το πώς είδε τα αποδυτήρια του Παναθηναϊκού: "Είναι πάρα πολύ καλά, όλα τα παιδιά με υποδεχτήκαν πολύ καλά, είναι και αρκετοί Έλληνες και πολλά παιδιά τα ξέρω γιατί παίξαμε ως αντίπαλοι, ελπίζω να αλλάξουμε την εικόνα και το πιστεύω ότι θα έρθουν καλύτερα αποτελέσματα παιχνίδι με το παιχνίδι, όμως".

ΧΑΤΖΗΓΙΟΒΑΝΗΣ: "ΕΜΕΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ"

Ο Τάσος Χατζηγιοβάνης από την πλευρά του υποστήριξε από την πλευρά του ότι οι Έλληνες ποδοσφαιριστές καταλαβαίνουν περισσότερα σε σχέση με τους ξένους συμπαίκτες τους, ενώ στάθηκε και στην έλλειψη τύχης όσον αφορά στην αδυναμία να "τελειώσουν" μερικές φάσεις. Αναλυτικά όσα είπε:

Για το ότι δεν σκοράρει πολλά γκολ ο Παναθηναϊκός: "Ποιότητα υπάρχει αλλά δεν ξέρω τι γίνεται στην τελική πάσα, θέλει και τύχη αλλά δεν τελειώνουμε καλά τις φάσεις, θέλει δουλειά στις προπονήσεις, οι ευκαιρίες είναι πολλές, αλλά δεν μπορούμε να σκοράρουμε".

Για τα ματς του 2018: "Πιστεύω ότι σε αυτά τα δυο ματς μπορούμε να παίξουμε επιθετικά και στον δεύτερο γύρο να έρθουν και τα γκολ".

Για το πότε θα πετύχει γκολ στο πρωτάθλημα: "Το θέλω πολύ το γκολ είναι πολύ σημαντικό και περιμένω τη στιγμή και δεν ξέρω πως θα το πανηγυρίσω".

Για την ελληνοποίηση του Παναθηναϊκού: "Εμείς καταλαβαίνουμε καλύτερα τα προβλήματα από τους ξένους. Εμείς ξέρουμε την ιστορία του Παναθηναϊκού και την βαριά φανέλα και νομίζω ότι πλέον είμαστε περισσότεροι Έλληνες".

Για το γιατί δεν ανεβαίνουν περισσότερα παιδιά από τις ακαδημίες: "Δεν είναι εύκολο γιατί δεν έχουμε την εμπειρία τη δύναμη και για αυλό δουλεύουμε καθημερινά και ακούμε τον προπονητή μας και παιχνίδι με το παιχνίδι γινόμαστε καλύτεροι και πιο ώριμοι, αλλά δεν είναι όσο εύκολο φαίνεται στον κόσμο".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ