ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Οικογενειακό δίτερμα με την παρουσία των "κομμένων" στον Παναθηναϊκό

Οικογενειακό δίτερμα με την παρουσία των "κομμένων" στον Παναθηναϊκό
INTIME SPORTS

Στο οικογενειακό δίτερμα που έγινε την Πέμπτη (24/7) το πρωί στο "Γ. Καλαφάτης" πήραν μέρος και οι παίκτες που δεν υπολογίζονται από το τριφύλλι ενώ έπαιξε και ο Τριανταφυλλόπουλος, ο μοναδικός που είχε αγωνιστεί κόντρα στην Μπριζ.

Στο φιλικό προπονητικού χαρακτήρα που έγινε το πρωί της Πέμπτης (23/7) στο "Γ. Καλαφάτης" οι παίκτες της πρώτης ομάδας, όσοι δεν έπαιξαν κόντρα στην Μπριζ αλλά και οι "κομμένοι" επικράτησαν με 3-2 της ομάδας U20 του τριφυλλιού. Το παιχνίδι είχε διάρκεια 60 λεπτών, τέσσερα 15λεπτα, ενώ μεγάλοι πρωταγωνιστές ήταν οι Μαλντίν και Χατζηγιοβάννης που πέτυχαν από 2 γκολ για την ομάδα τους ενώ το τρίτο γκολ της πρώτης ομάδας πέτυχε ο Ντίνας.

Ο Γιάννης Αναστασίου αλλά και οι Ρούτερ, Βονόρτας καθοδηγούσαν την πρώτη ομάδα ενώ οι Σαμαράς και Σάμιος έδιναν οδηγίες στους παίκτες της ομάδας Νέων που είχαν την ευκαιρία να ξεμουδιάσουν από τις καθημερινές προπονήσεις.

Παναθηναϊκός: Ταμπάκης, Τριανταφυλλόπουλος, Μέντες, Μαρινάκης, Χουχούμης, Δώνης, Β. Αγγελόπουλος, Μαλντίν, Ντίνας, Παπανικολάου (Κουντουριώτης), Πίσπας.

Παναθηναϊκός U20: Βασίλας, Ξηρός, Σάμιος, Τζανουλίνος, Ανδρέου, Μίγγος, Γ. Αγγελόπουλος, Μπουζούκης, Νιούμαν, Λάμπρου, Χατζηγιοβάννης.

Έπαιξαν και οι Λαμπίρης, Μαυρομάτης, Οικονομόπουλος, Θεοχάρης, Ζήκος, Ορόσκο, Αγασιώτης ενώ δεν αγωνίστηκαν καθόλου για διαφορετικό λόγο ο καθένας οι Ξενόπουλος, Χαλκίδης, Ντουσάι, Τριανταφυλλόπουλος, Σερβιλάκης, Σιλβεστρίδης και Βαλμάς.

Ο "Τριάντα" και οι "κομμένοι"

Ιδιαίτερης αναφοράς χρίζει η παρουσία του "Τριάντα" στο φιλικό καθώς ήταν ο μόνος άσος του τριφυλλιού ο οποίος αν και είχε παίξει 30 λεπτά στην αναμέτρηση με την Ουντινέζε την Τρίτη το βράδυ λίγες ώρες αργότερα χρησιμοποιήθηκε ξανά αγωνιζόμενος σε όλο το παιχνίδι. Φυσικά και οι "κομμένοι" μπόρεσαν και αυτοί να ξεμουδιάσουν από τις καθημερινές προπονήσεις και να παίξουν σε ένα δίτερμα έστω και αν αυτό ήταν κόντρα στην ομάδα των Νέων.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ