ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Οι συναντήσεις του Φύσσα σε Γερμανία, Πορτογαλία

Οι συναντήσεις του Φύσσα σε Γερμανία, Πορτογαλία
INTIME SPORTS

Συναντήσεις με τους ανθρώπους της Μπάγερ, της Μπάγερν Μονάχου και της Μπενφίκα θα έχει ο διευθυντής ποδοσφαίρου του τριφυλλιού. Παρών και στο Σάλκε-Μάριμπορ.

Από την Τετάρτη (23/9) το Sport24 σας είχε ενημερώσει για το πρόγραμμα του Τάκη Φύσσα στην διάρκεια των ταξιδιών του σε Γερμανία και Πορτογαλία και το πως είχε καταρτιστεί το πρόγραμμα.

Ο διευθυντής ποδοσφαίρου του Παναθηναϊκού στο πλαίσιο των συναντήσεων του με ανθρώπους μεγάλων Ευρωπαϊκών συλλόγων θα αναχωρήσει την Τρίτη (30/9) με πρώτο προορισμό την Γερμανία και το Γκελζενκίρχεν για να δει την αναμέτρηση του Champions League ανάμεσα σε Σάλκε και Μάριμπορ.

Την επόμενη 1 Οκτωβρίου θα παρακολουθήσει από κοντά την αναμέτρηση της Μπάγερ Λεβερκούζεν με τη Μπενφίκα.

Κατά την παραμονή του στην Γερμανία, ο διευθυντής ποδοσφαίρου της ΠΑΕ θα έχει επαφή με τον ομόλογό του στις «ασπιρίνες» Ρούντι Φέλερ, ενώ θα συναντήσει και εκπροσώπους της Μπάγερν Μονάχου.

Την Πέμπτη 2 Οκτωβρίου, ο Φύσσας θα ταξιδέψει στην Πορτογαλία, για το ματς του Παναθηναϊκού με την Εστορίλ ενώ την ίδια ημέρα θα συναντηθεί με ανθρώπους της Μπενφίκα. Παράλληλα θα βρεθεί και στο αθλητικό κέντρο των Πορτογάλων.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ