ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Οι αρχηγοί έκαναν την αρχή στον Παναθηναϊκό, συμφωνία και με Κουίνσι

Οι αρχηγοί έκαναν την αρχή στον Παναθηναϊκό, συμφωνία και με Κουίνσι
INTIME SPORTS

Οι δυο αρχηγοί Γιούρκας Σεϊταρίδης και Ορέστης Καρνέζης έβαλαν τις πρώτες υπογραφές στους διακανονισμούς με την πράσινη ΠΑΕ που ήρθε σε συμφωνία και με τον Κουίνσι.

Με μια... συμβολική κίνηση ξεκίνησαν οι υπογραφές των διακανονισμών στην πράσινη ΠΑΕ καθώς οι πρώτοι που υπέγραψαν ήταν οι δυο αρχηγοί Γιούρκας Σεϊταρίδης και Ορέστης Καρνέζης.

Οι δυο παίκτες του Τριφυλλιού λίγες ώρες μετά την ενημέρωση στην Παιανία βρέθηκαν στα γραφεία της ΠΑΕ Παναθηναϊκός και υπέγραψαν πρώτοι τους διακανονισμούς που τους έχουν προτείνει από το Τριφύλλι έτσι ώστε οι πράσινοι να στείλουν ένα πλήρη φάκελο στην ΟΥΕΦΑ.

Σύμφωνα με κάποιες πληροφορίες οι δυο άσοι συμφώνησαν να εισπράξουν και κάποια χρήματα που τους οφείλονται άμεσα ενώ το ίδιο αναμένεται να γίνει και με τους υπόλοιπους πράσινους.

Παράλληλα ευχάριστα ήταν τα νέα για τους ανθρώπους της ΠΑΕ Παναθηναϊκός και από το μέτωπο του Κουίνσι καθώς ο Γκανέζος συμφώνησε και αυτός και θα υπογράψει και αυτός τον σχετικό διακανονισμό έχοντας βέβαια πάρει και αυτός ένα μέρος των χρημάτων που του οφείλονται.

Ο Κουίνσι αποτελούσε τον μεγαλύτερο βραχνά για τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού αλλά όπως έλεγαν οι πράσινοι ευτυχώς ξεπεράστηκε και δεν θα δημιουργήσει προβλήματα.

Επίσης στο Τριφύλλι πλην του Νίνη έχουν έρθει σε συμφωνία και με τους υπόλοιπους πράσινους που έχουν φύγει από τον Παναθηναϊκό και έχουν να λαμβάνουν χρήματα από την ΠΑΕ και το μόνο που μένει είναι να αποτυπωθεί στα χαρτιά η συμφωνία και να υπογραφθεί εντός της εβδομάδας.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ