ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Οι 24 και ο Μπερίσα

Οι 24 και ο Μπερίσα
INTIME SPORTS

Ως όφειλε και ο Παναθηναϊκός κατέθεσε την λίστα στην UEFA για τα ματς του Europa League χωρίς καμία αλλαγή παρά μόνο την προσθήκη του Μπερίσα.

Με την προσθήκη του Μπερίσα και χωρίς καμία άλλη αλλαγή δηλώθηκε η λίστα του Παναθηναϊκού στην UEFA για τα παιχνίδια των ομίλων του Europa League. Σε αντίθεση μάλιστα με ότι συνέβη πριν τα ματς με την Σταντάρ Λιέγης και την Μίντιλαντ δεν υπάρχει πλέον δικαίωμα αλλαγής η προσθήκης ένα 24ώρο πριν την έναρξη του αγώνα.

Χαρακτηριστικά στην λίστα βρίσκονται οι: Κοτσόλης, Στιλ, Κότσαρης, Μπούρμπος, Τριανταφυλλόπουλος, Σπυρόπουλος, Κουτρουμπής, Σίλντενφελντ, Νάνο, Χουχούμης, Ρισβάνης, Μέντες, Μπούι, Λαγός, Ζέκα, Μπαϊράμι, Ατζαγκούν, Δώνης, Κλωναρίδης, Μπεργκ, Καρέλης, Ντίνας, Πέτριτς, Πράνιτς και Μπερίσα.

Επίσης υπάρχει και μια προσθήκη στην Β' λίστα και αυτή έχει να κάνει με την παρουσία του Τζανουλίνου που δεν είχε δηλωθεί τις δυο προηγούμενες φορές. Στην Β' λίστα που υπάρχουν παίκτες που έχουν δηλωθεί ως γηγενείς από την ακαδημία και είναι οι: Σταματάκης, Μυρθιανός, Αγγελόπουλος Β', Στάικος, Υμεράι, Νιούμαν, Λάμπρου, Τζανουλίνος

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ