ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Οι υποχρεώσεις των διεθνών του Παναθηναϊκού

Οι υποχρεώσεις των διεθνών του Παναθηναϊκού
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Οι Μπεργκ, Χουλτ, Λουντ, Γουακασο και Εμποκού έχουν αγωνιστική δραστηριότητα με τις Εθνικές ομάδες των χωρών τους και το Sport24.gr καταγράφει τα παιχνίδια τους.

Μετά από αρκετά χρόνια, ο Παναθηναϊκός έχει και πάλι αρκετούς διεθνείς στο ρόστερ του, έστω και αν δεν διαθέτει κανέναν Έλληνα. Μάλιστα, υπάρχουν και άλλοι ποδοσφαιριστές οι οποίοι υπολογίζονται στις Εθνικές ομάδες τους, απλώς δεν συγκαταλέγονται σε αυτές τις κλήσεις.

Σε αυτή την αγωνιστική για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2018, πέντε ποδοσφαιριστές απουσιάζουν από τις προπονήσεις του Παναθηναϊκού, έχοντας υποχρεώσεις. Αυτοί είναι οι Μπεργκ, Χουλτ, Λουντ, Γουακάσο και Εμποκου, ενώ ο Κουλιμπαλί είναι ξεχωριστή περίπτωση.

Σε ευρωπαϊκό έδαφος, ο Μάρκους Μπεργκ Μπεργκ και ο Νίκλας Χουλτ ενσωματώθηκαν στη Σουηδία και έχουν παιχνίδια με το Λουξεμβούργο εκτός έδρας, την Παρασκευή (7/10) και την Τρίτη (11/10) με τη Βουλγαρία στη Στοκχόλμη.

Στο παιχνίδι Σουηδία - Βουλγαρία δεν θα αγωνιστεί ο Ιβάν Ιβανόφ, ο οποίος δεν επελέγη από τον Βούλγαρο ομοσπονδιακό προπονητή, όπως είχε συμβεί τον Σεπτέμβρη.

Ο Ρόμπιν Λουντ προπονείται με τη Φιλανδία, η οποία την Πέμπτη (6/10) θα φιλοξενηθεί από την Ισλανδία και την Κυριακή (9/10) θα υποδεχτεί στο Ελσίνκι την Κροατία.

Στη ζώνη της Αφρικής, ο Γουακασο θα συμμετάσχει την Παρασκευή (7/10) στο παιχνίδι της Γκάνας με την Ουγκάντα στην Άκρα, ενώ δεν είναι ξεκάθαρο εάν θα μείνει για το φιλικό με τη Νότιο Αφρική, την Τρίτη (11/10).

Ο Πολ Ζοζέ Εμποκού έχει πρώτος αγωνιστικές υποχρεώσεις με τη Λαϊκή Δημοκρατία του Κογκό (Ζαΐρ), για το φιλικό με την Κένυα στην Κινσάσα την Τρίτη (4/10), ενώ στην ίδια πόλη θα παίξει εναντίον της Λιβυής το Σάββατο (8/10).

Ο Κουλιμπαλί μετέβη στις προπονήσεις του Μάλι, όμως θα επιστρέψει στην Αθήνα μόλις βεβαιωθεί ο τραυματισμός του από το ιατρικό επιτελείο της ομοσπονδίας.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ