ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Οι υποψηφιότητες της "Παναθηναϊκής Συμμαχίας"

Οι υποψηφιότητες της "Παναθηναϊκής Συμμαχίας"
INTIME SPORTS

Ανακοινώθηκαν οι υποψήφιοι για τις εκλογές της "Παναθηναϊκής Συμμαχίας" και ο Γιάννης Αλαφούζος δεν συμπεριλαμβάνεται σε αυτούς. Ξεχωρίζουν οι Σαραβάκος, Οικονομόπουλος, Κωνσταντίνου. Διαβάστε το ρεπορτάζ στο Sport24.gr.

Χωρίς το όνομα του Γιάννη Αλαφούζου ανακοινώθηκαν οι υποψήφιοι για το Διοικητικό Συμβούλιο της "Παναθηναϊκής Συμμαχίας", στις εκλογές που θα διεξαχθούν την Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου. Ο νυν πρόεδρος κωλύεται νομικά στο να εκλεγεί για τρίτη διαδοχική θητεία, ακόμα και ως απλό μέλος, αφού ήταν στο Δ.Σ. του σωματείου "Άμεση Στήριξη", το οποίο εξελίχθηκε στη συνέχεια στην ΠΣ.

Το καταστατικό απαγορεύει στον Αλαφούζο να θέσει υποψηφιότητα και έτσι, δεν θα είναι υποψήφιος. Φυσικά, αυτό δεν εμποδίζει να προταθεί ως υποψήφιος για το Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΑΕ Παναθηναϊκός εκ μέρους της Συμμαχίας, είτε ως εκπρόσωπος της μεγαλομετόχου εταιρίας, Sortivo International.

Στις υποψηφιότητες ξεχωρίζουν τα ονόματα των παλαιμάχων ποδοσφαιριστών του Παναθηναϊκού, Δημήτρη Σαραβάκου, Τάκη Οικονομόπουλου και Βασίλη Κωνσταντίνου, του γενικού γραμματέα του Ερασιτέχνη, Γιώργου Καρανάσου και του υπευθύνου διεξαγωγής αγώνων της ΠΑΕ, Σπύρου Βλάχου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Παναθηναϊκής Συμμαχίας:

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΥΠΟΒΛΗΘΕΙΣΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΩΝ

Σύμφωνα με την από 17.11.2015 Πρόσκληση του Διοικητικού Συμβουλίου του Σωματείου μας και κατόπιν παρέλευσης της ταχθείσας σύμφωνα με αυτή προθεσμίας, ανακοινώνουμε ότι υπέβαλαν υποψηφιότητα για μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου ή για μέλη της Ελεγκτικής Επιτροπής, τα κάτωθι Τακτικά Μέλη του Σωματείου:

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

ΑΛΕΞΑΝΔΡΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΤΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

ΒΑΖΟΥΡΑΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ

ΒΛΑΧΟΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ

ΒΟΥΓΑΖΙΑΝΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΓΛΥΝΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΖΕΛΕΝΙΤΣΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

ΚΑΝΑΡΕΛΗΣ ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ

ΚΑΡΑΝΑΣΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΚΑΤΩΠΟΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΚΡΟΚΙΔΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

ΜΑΛΑΠΕΤΣΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΜΑΜΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

ΜΑΡΑΓΚΟΥΔΑΚΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ

ΜΙΧΕΛΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΟΙΚΟΝΟΜΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ (ΤΑΚΗΣ)

ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΠΕΠΠΑΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ

ΣΑΡΑΒΑΚΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΣΟΥΡΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΤΣΙΜΠΑΚΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

ΧΑΡΙΤΟΠΟΥΛΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΕΛΕΓΚΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ

ΚΑΛΙΝΤΕΡΗΣ ΗΛΙΑΣ

ΚΡΟΚΙΔΑΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ

ΜΥΡΣΙΛΑΚΗΣ ΜΥΡΩΝ

ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΣΑΒΒΑΣ

ΥΦΑΝΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

Η επικύρωση των ως άνω υποψηφιοτήτων θα πραγματοποιηθεί από τη Γενική Συνέλευση της 12ή 13Δεκεμβρίου 2015 .

Μετά την κατά τα άνω επικύρωση των υποψηφιοτήτων, δύνανται να αναρτηθούν στην επίσημη ιστοσελίδα του Σωματείου, επιμέρους πληροφορίες για τους υποψηφίους, σύμφωνα με τα στοιχεία, που οι ίδιοι οι υποψήφιοι έχουν αποστείλει στο Σωματείο προς τούτο. Συνεπώς, παρακαλούνται όσοι υποψήφιοι το επιθυμούν -και δεν το έχουν έως σήμερα πράξει-, να αποστείλουν είτε μέσω τηλεομοιοτυπίας στο αριθμό 210 6870713 είτε μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος στο [email protected], περιληπτικό βιογραφικό σημείωμά τους.
Κάθε υποψήφιος έχει δικαίωμα να παρουσιάσει στη Γενική Συνέλευση της 12ή 13Δεκεμβρίου 2015, γραπτά ή προφορικά σύντομο βιογραφικό σημείωμά του.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ