ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Οι τρεις που "πρασινίζουν"

SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÐÁÍÉÙÍÉÏÓ (MOTION TEAM)
SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÐÁÍÉÙÍÉÏÓ (MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Ο Αχιλλέας Πούγγουρας θα ενσωματωθεί άμεσα στις προπονήσεις του Παναθηναϊκού, ενώ ο Νταμπίζας περιμένει να τελειώσουν οι μεταγραφές των Ηλία Χατζηθεοδωρίδη και Αργύρη Καμπετσή.

Να αυξήσει άμεσα τις λύσεις που έχει στη διάθεση του ο Γιώργος Δώνης είναι ο σκοπός του Νίκου Νταμπίζα. Ο τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού εντείνει τις ενέργειες του για να τελειώσει τις μεταγραφές των Πούγγουρα και Χατζηθεοδωρίδη, ώστε οι ποδοσφαιριστές να ενσωματωθούν στις προπονήσεις στο Τίλμπρουκ της Ολλανδίας.

Ο Αχιλλέας Πούγγουρας θα ενταχθεί στον Παναθηναϊκό ως ελεύθερος και η συμφωνία του Νταμπίζα και των ανθρώπων του ΠΑΟΚ προβλέπει τη διατήρηση υψηλού ποσοστού μεταπώλησης. Είναι πολύ πιθανόν ο 23χρονος στόπερ να ταξιδέψει την Παρασκευή (20/7) στην Αθήνα, για να υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει το συμβόλαιο του, για να μεταβεί αμέσως μετά στην προετοιμασία του Τριφυλλιού.

Στο μεταξύ, εντός των επόμενων ωρών αναμένει ο Νταμπίζας την αποδέσμευση του Ηλία Χατζηθεοδωρίδη από τη Μπρέντφορντ. Ο εκπρόσωπος του 21χρονου αριστερού μπακ διεξάγει συζητήσεις με τους Άγγλους παράγοντες για τη διακοπή της συνεργασίας τους και μόλις το πετύχει, ο Χατζηθεοδωρίδης θα μπει στο αεροπλάνο για την Αθήνα.

Ο Αργύρης Καμπετσής παραμένει η προτεραιότητα του Νταμπίζα, αλλά παρά τις προσπάθειες του, δεν έχει βρει την άκρη με τους ιθύνοντες της Ντόρτμουντ. Οι Βεστφαλοί ζητούν αντίτιμο για την παραχώρηση του 19χρονου επιθετικού, όμως ο Νταμπίζας δεν έχει μπάτζετ να διαθέσει και διαπραγματεύεται για το μονοετή δανεισμό ή την αποδέσμευσή του με αντάλλαγμα το ποσοστό μεταπώλησης.

Αναφορικά με τον τερματοφύλακα του ΠΑΟΚ, Μάριο Σιαμπάνη, το ενδιαφέρον είναι δεδομένο. Οι Νταμπίζας και Δώνης παρακολουθούν την υπόθεση του και αν μείνει ελεύθερος, θα αποφασίσουν αν θα κινηθούν σε συνδυασμό με την αξιολόγηση των γκολκίπερ του Παναθηναϊκού στην προετοιμασία.

Φυσικά, το ρόστερ χρειάζεται περαιτέρω ενίσχυση, όπως αποδείχτηκε περίτρανα το φιλικό του Παναθηναϊκού με την Άλκμααρ. Ο Δώνης έχει ζητήσει έναν δεύτερο στόπερ (στα υπόψη ο Παντελάκης του Κισσαμικού), ενώ δοκιμάζονται στην Ολλανδία ο Στέφανος Ρεγκάκος και ο Δήμος Χαντζάρας. Ο πρώτος αφήνει καλές εντυπώσεις και αν συνεχίσει έτσι, θα κερδίσει μία θέση στον Παναθηναϊκό, ενώ ο δεύτερος μέχρι πρέπει να δείξει περισσότερα στις προπονήσεις και στα φιλικά.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ