ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Οι τρεις "κωπηλάτες" για τη διάσωση του Παναθηναϊκού

Οι τρεις "κωπηλάτες" για τη διάσωση του Παναθηναϊκού

Ο Μάνος Μαυροκουλάκης παραιτήθηκε, ο Χρήστος Παναγόπουλος με την Αθηνά Μπαλωμένου "απομακρύνονται" σταδιακά από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός, τρία στελέχη της όμως παραμένουν ενεργά και θα συνεχίσουν να τραβούν κουπί...

Οι παραιτήσεις στελεχών της ΠΑΕ Παναθηναϊκός άρχισαν από τον... πρόεδρο. Τον Μάνο Μαυροκουκουλάκη. Συνεχίστηκαν με τον Δημήτρη Γούναρη, μέλος του Δ.Σ. Θα φύγουν κι άλλοι τις επόμενες μέρες, αυτό είναι σίγουρο.

Με τα έως τώρα δεδομένα τρία στελέχη της ΠΑΕ φαίνεται πως... μένουν και επιμένουν τραβώντας κουπί για να συνεχιστεί η εταιρική λειτουργία του Παναθηναϊκού και η... όποια "κανονικότητα" στο Κορωπί. Οπως κι αν διαμορφωθεί το νέο διοικητικό συμβούλιο της ΠΑΕ την Παρασκευή, τρεις θα κουβαλούν το βαρύτερο φορτίο.

Πρώτος ο γενικός διευθυντής της ΠΑΕ, Αγησίλαος Τουμαζάτος. Θα αποφασίσει για τις περικοπές και τις απολύσεις, θα έχει την πλήρη εικόνα των οικονομικών δεδομένων. Ίσως να μιλήσει και στο προπονητικό τιμ και στους παίκτες και στην Ακαδημία. Το έχει κάνει και στο πρόσφατο παρελθόν, δεδομένης της... απουσίας του Γιάννη Αλαφούζου.

Δεύτερος ο Σπύρος Βλάχος. Όχι τόσο με την ιδιότητα του προέδρου της "Παναθηναϊκής Συμμαχίας", ούτε μ' αυτή του υπεύθυνου διεξαγωγής αγώνων. Ως... πανταχού παρών. Αν μπορεί να ανταποκριθεί σε όλα τα καθήκοντά του; Όχι βεβαίως. Κι ας τρέχει σαν τρελός! Είναι ένας από τους ελάχιστους "συνδετικούς κρίκους" με τον Γιάννη Αλαφούζο, εκείνος συνομίλησε προχθές με τον Μαρίνο Ουζουνίδη!

Τρίτος, ο αντιπρόεδρος Βασίλης Κωνσταντίνου, ο οποίος ήδη έχει κάνει τηλεφωνικές επαφές με ορισμένους πιθανούς χρηματοδότες και ουσιαστικά ήδη έχει βγει μπροστά σ' αυτή την προσπάθεια διάσωσης του Τριφυλλιού. Από την Παρασκευή ενδέχεται να αναλάβει και το πόστο του προεδρεύοντος της προσωρινής διοικούσας επιτροπής, γενικώς το έχει πάρει πάρα πολύ "ζεστά" το θέμα της σωτηρίας της ΠΑΕ και... το λέει η καρδούλα του!

Τι θα καταφέρει η τριανδρία δεν μπορούμε να προβλέψουμε. Μπορούμε καθημερινά όμως να καταγράφουμε πως (ανα)χαρτογραφείται ο Παναθηναϊκός που ήδη κολυμπά σε αχαρτογράφητα νερά.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ