ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Οι συνθήκες και όχι τα χρήματα, το πρόβλημα του Σάντσεθ

Οι συνθήκες και όχι τα χρήματα, το πρόβλημα του Σάντσεθ
INTIME SPORTS

Ουδέποτε ο Σέρχιο Σάντσεθ αμφέβαλλε για την καταβολή των συμφωνηθέντων από τον Παναθηναϊκό, αλλά, ανησυχούσε για τις συνθήκες που έχουν διαμορφωθεί στην Ελλάδα.

Πολλά γράφτηκαν και ειπώθηκαν για το παρασκήνιο της συμφωνίας του Σέρχιο Σάντσεθ με τους ιθύνοντες του Παναθηναϊκού, κυρίως, λόγω των ανησυχιών που εκφράστηκαν από τον Ισπανό για την κατάσταση στην Ελλάδα.

Ο έντυπος Τύπος της Τρίτης (7/7) υποστήριξε ότι οι Τάκης Φύσσας και Λεωνίδας Βόκολος εμφάνισαν επιταγή στον Σάντσεθ, κατά το ραντεβού τους στη Βαρκελώνη την προηγούμενη Δευτέρα (27/6), με αναγεγραμμένο ένα μεγάλο ποσό ως προκαταβολή.

Ωστόσο, από την ΠΑΕ διέψευσαν ότι συνέβη κάτι τέτοιο, διευκρινίζοντας ότι ουδέποτε ο Σάντσεθ ζήτησε αλλαγή των οικονομικών όρων της συμφωνίας ή περισσότερα χρήματα. Αυτό που τον ανησύχησε, ήταν η κατάσταση που επικρατούσε στη χώρα μας.

Όπως είχε καταγράψει το ρεπορτάζ του Sport24.gr, ο 29χρονος στόπερ είχε αμφιβολίες για την επιλογή του λόγω των εικόνων που μετέφεραν τα ισπανικά μέσα ενημέρωσης και οι οποίες τον θορύβησαν.

Οι Φύσσας και Βόκολος του περιέγραψαν την πραγματικότητα στην Αθήνα, αποδίδοντας τη ρεαλιστική διάσταση όσων συμβαίνουν, ενώ, ο Σάντσεθ επικοινώνησε με συμπατριώτες του οι οποίοι εργάζονται στην πρωτεύουσα και έλαβε καθησυχαστικές πληροφορίες.

Με τις πληρωμές του διασφαλισμένες ευθύς εξαρχής και με τις διαβεβαιώσεις για το σκηνικό που έχει διαμορφωθεί στην Ελλάδα, αποφάσισε να αποδεχτεί την πρόταση και να ανοίξει νέα σελίδα στην καριέρα του.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ