ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Οι συμβουλές του Ουζουνίδη σε μικρά παιδιά και γονείς

Οι συμβουλές του Ουζουνίδη σε μικρά παιδιά και γονείς

Με διπλό ρόλο, αυτόν του γονέα αλλά και αυτόν του προπονητή, βρέθηκε την Μεγάλη Παρασκευή το μεσημέρι στην τελετή λήξης του Ίντερ camp ο Μαρίνος Ουζουνίδης με τον προπονητή του Παναθηναϊκού να μιλάει στα μικρά παιδιά και τους γονείς.

Ολοκληρώθηκε την Μεγάλη Παρασκευή το μεσημέρι το camp της Ίντερ που διεξήχθη με μεγάλη επιτυχία το πενθήμερο 10 έως 14 Απριλίου.

Στο πέσιμο της αυλαίας του camp στο οποίο τον πρώτο λόγο είχαν οι Ιταλοί προπονητές της Ίντερ με επικεφαλής τον υπεύθυνο της Ακαδημίας της Ιντερ,Aldo Montinaro βρέθηκε και ο τεχνικός του Παναθηναϊκού, Μαρίνος Ουζουνίδης.

Ο 48χρονος τεχνικός είχε όμως διπλό ρόλο στο φινάλε. Τόσο αυτόν του γονέα καθώς έδωσε την ευκαιρία και αυτός στο παιδί του να πάρει μέρος στο camp όσο και ως προπονητής καθώς μίλησε στα μικρά παιδιά και εν συνεχεία βράβευσε δυο λιλιπούτειους ποδοσφαιριστές δίνοντας τους φανέλες του ιταλικού συλλόγου.

Ο Ουζουνίδης έδωσε κάποιες συμβουλές στα μικρά παιδιά και τους γονείς τους αναφέροντας:

"Πρέπει να προσπαθείτε, πρέπει να έχετε διάθεση αλλά κυρίως να ακούτε τους δασκάλους σας. Όπως στο σχολείο πρέπει να ακούτε τον δάσκαλο για να μάθετε γράμματα, έτσι και στο ποδόσφαιρο πρέπει να ακούτε τους προπονητές σας για να μάθετε σωστά να κάνετε κάποια πράγματα.

Αλλά αυτό που έχει μεγαλύτερη σημασία δεν είναι αν θα παίξετε σε υψηλότερο επίπεδο είναι να γίνεται καλά παιδιά και καλοί άνθρωποι. Απ' εκεί ξεκινάμε. Αν μπορέσετε να τα συνδυάσετε είναι ότι καλύτερο. Χαίρομαι πολύ να βλέπω παιδιά να κάνουν προπόνηση και μακάρι κάποιους από εσάς να σας προπονήσω κιόλας.

Οι συμβουλές του Ουζουνίδη σε μικρά παιδιά και γονείς

Να δώσω συγχαρητήρια στους γονείς σας για την αγάπη που δείχνουν για το ποδόσφαιρο και την διάθεση που έχουν να φέρουν το παιδί τους σε αυτό το camp. Δεν έχω παρακολουθήσει πολλά τέτοια camp, δεν μου έχει δοθεί η ευκαιρία, πρέπει να νοιώθετε τυχεροί που τα φέρατε εδώ. Είδα ωραία πράγματα.

Όσο και αν σας φανεί περίεργο ακόμα και εμείς που είμαστε στο υψηλό επίπεδο μαθαίνουμε πράγματα απ' αυτά και σκεφτόμαστε πως θα μπορούμε να τα κάνουμε καλύτερα και η συμβουλή που έχω να σας δώσω είναι να τρέχετε πίσω απ' τα παιδιά σας, να τα βοηθάτε, να τους δίνετε την ευκαιρία αλλά μέχρι εκεί. Μετά να τα αφήνετε σε αυτούς που πρέπει. Αυτοί είναι οι ειδικοί και αυτοί πραγματικά θα τα βοηθήσουν.

Τέλος θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους εδώ τους κυρίους γιατί πρώτα απ' όλα αντιπροσωπεύουν ένα μεγάλο κλαμπ και σεβαστήκαν πρώτα το κλαμπ που αντιπροσωπεύουν αλλά κυρίως σεβάστηκαν εμάς τους γονείς μας που φέραμε τα παιδιά μας εδώ και εγώ θέλω να τους ευχαριστήσω σαν γονέας που πρόσεξαν τα παιδιά μας και ήταν σοβαροί και υπεύθυνοι".

Πλην του Ουζουνίδη στην αυλαία του camp βρέθηκε και ο Γιώργος Καραγκούνης ο οποίος όμως δεν θέλησε να πάρει τον λόγο ενώ τις προηγούμενες μέρες είχε επισκεφτεί την διοργάνωση και ο Καμπιάρο. Τόσο ο "Κάρα" όσο και ο Αργεντινός εξάλλου έχουν φορέσει τη φανέλα των "νερατζούρι". Μάλιστα πρέπει να σημειώσουμε ότι και ο Καραγκούνης είχε στείλει τα παιδιά του στο συγκεκριμένο camp.

Οι συμβουλές του Ουζουνίδη σε μικρά παιδιά και γονείς


Οι συμβουλές του Ουζουνίδη σε μικρά παιδιά και γονείς

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ