ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Οι συμβουλές του Καραγκούνη στους μικρούς του Παναθηναϊκού

LEGENDS 2004 - INTER FOREVER (ÓÔÅÖÁÍÏÓ ÑÁÐÁÍÇÓ / Eurokinissi Sports)
LEGENDS 2004 - INTER FOREVER (ÓÔÅÖÁÍÏÓ ÑÁÐÁÍÇÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Στις εγκαταστάσεις του Παναθηναϊκού στο "Γ. Καλαφάτης" βρέθηκε την Δευτέρα το απόγευμα ο Γιώργος Καραγκούνης με τον πρώην αρχηγό του τριφυλλιού να δίνει τις συμβουλές του στους νεαρούς ποδοσφαιριστές που μένουν εσώκλειστοι στο Κορωπί.

Στο "Γ. Καλαφάτης" βρέθηκε την Δευτέρα το απόγευμα ο Γιώργος Καραγκούνης με τον πρώην αρχηγό του Παναθηναϊκού να γίνεται αντιληπτός τόσο από αρκετά νεαρά παιδιά όσο και από ανθρώπους των πράσινων που έσπευσαν να συνομιλήσουν με τον "Κάρα".

Η παρουσία του πρώην αρχηγού του Παναθηναϊκού είχε να κάνει με την ένταξη του γιου του, Χριστόφορου, στην Κ10 της πράσινης ακαδημίας.

Όπως είναι φυσικό ο πρώην άσος του Παναθηναϊκού τα είπε με τον τεχνικό διευθυντή της ακαδημίας Τάκη Φύσσα ήταν εκείνη την ώρα εκεί και μετά από προτροπή του Φύσσα είπε και δυο κουβέντες στα παιδιά που διαμένουν στο αθλητικό κέντρο ως εσώκλειστοι.

Ο "Κάρα" εξάλλου γνωρίζει καλύτερα από τον καθένα τι πάει να πει ακαδημία Παναθηναϊκού όντας ένα από τα πιο λαμπρά μέλη της πριν από μια εικοσαετία όταν και έκανε τα πρώτα του βήματα.

Ο Καραγκούνης δεν θέλησε να πει πολλές κουβέντες παρά να δώσει μερικές συμβουλές λέγοντας μεταξύ άλλων: "Και εγώ έχω βρεθεί στη θέση που είστε τώρα εσείς. Πρέπει να δουλέψετε σκληρά και να έχετε επιμονή. Μπορεί να τύχουν και δυσκολίες αλλά δεν θα πρέπει να τα παρατήσετε. Να συνεχίσετε για να κάνετε το όνειρο σας πραγματικότητα”.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ