ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Οι "σίγουροι", η αναζήτηση και οι κίνδυνοι για τον Στραματσόνι

Οι "σίγουροι", η αναζήτηση και οι κίνδυνοι για τον Στραματσόνι
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Αντρέα Στραματσόνι καθυστερεί τις συμφωνίες με τους Λούκας και Αντέι, προκειμένου να εντοπίσει κάτι καλύτερο για τη μεσαία γραμμή και την άμυνα του Παναθηναϊκού.

Ο Ιανουάριος έχει φτάσει στην 14η μέρα του και ο Αντρέα Στραματσόνι αναζητά έναν κεντρικό χαφ και έναν στόπερ, προκειμένου να συμπληρώσει το ρόστερ του Παναθηναϊκού. Σε αμφότερες τις αναζητήσεις, έχει καταλήξει σε ορισμένες σταθερές, αλλά περιμένει κάτι καλύτερο και για αυτό τις έχεις τοποθετήσει στην αναμονή.

Στη μεσαία γραμμή, εάν η Ουντινέζε είχε συναινέσει στην παραχώρηση του Λούκας Εβαντζελίστα με τη μορφή δανεισμού για 18 μήνες, τότε ο Βραζιλιάνος χαφ θα ήταν ήδη στην Αθήνα. Όμως, τον παραχωρεί μόνο για ένα εξάμηνο και ο Στραματσόνι ψάχνει μία μονιμότερη λύση. Πάντως, ο Εβαντζελίστα παραμένει στα υπόψη, ώστε εάν δεν εντοπιστεί ο ποδοσφαιριστής που θέλει ο 39χρονος κόουτς, τότε δεν αποκλείεται να αποκατασταθεί η επικοινωνία.

Στην άμυνα, ο Λούκας Αντέι περιμένει την ειδοποίηση του Στραματσόνι για να ταξιδέψει στη χώρα μας, ενώ ο Παναθηναϊκός και η Σασούολο έχουν καταλήξει στο γενικό πλαίσιο της συμφωνίας. Απομένει η διευθέτηση ορισμένων λεπτομερειών, όμως όσο καθυστερεί η ρύθμιση τους, τόσο θα ελλοχεύει ο κίνδυνος για μία ιταλική υπαναχώρηση. Ο 23χρονος στόπερ έχει περάσει στη Serie B, οπότε ίσως προτιμηθεί η σίγουρη λύση εντός της Ιταλίας.

Τέλος, υπάρχει ένα μικρό ενδεχόμενο για την έλευση ενός επιπλέον επιθετικού στις τελευταίες ημέρες του Ιανουαρίου. Ο Στραματσόνι θα αξιολογήσει τους επιθετικούς που έχει στη διάθεση του και θα κρίνει εάν επαρκούν ή εάν απαιτείται επιπρόσθετη ενίσχυση.

Τουλάχιστον, η πώληση του Νίκου Καρέλη θα βελτιώσει σε μικρό βαθμό το διαθέσιμο μπάτζετ, κυρίως για τον κεντρικό χαφ και θα βελτιωθεί η διαπραγματευτική ικανότητα του Στραματσόνι. Φυσικά, δεν πρόκειται να γίνουν υπερβολές, ωστόσο σε μερικές υποθέσεις ο "Στράμα" θα κινηθεί πιο άνετα.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ