ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Οι Ρούτερ και Φος περιμένουν τα οφειλόμενα

Οι Ρούτερ και Φος περιμένουν τα οφειλόμενα
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Οι πρώην συνεργάτες του Γιάννη Αναστασίου, Στιβ Ρούτερ και Γιουσέφ Φος έχουν ενημερώσει τη διοίκηση του Παναθηναϊκού ότι θα κινηθούν νομικά για την είσπραξη της αποζημίωσης τους. Διαβάστε στο Sport24.gr.

Ο Γιάννης Αναστασίου είναι η... κορυφή της πυραμίδας στις οφειλές που έχει ο Παναθηναϊκός απέναντι στο παλιό προπονητικό επιτελείο του. Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Sport24.gr, παράλληλα με τον Αναστασίου, ενεργούν για να διεκδικήσουν τα οφειλόμενα και οι πρώην συνεργάτες του.

Οι Στιβ Ρούτερ, Γιουσέφ Φος, καθώς και ο Ντέιβιντ Μέντες για ένα μικρό ποσό, έχουν ενημερώσει τους ιθύνοντες του Τριφυλλιού ότι θα προβούν στις νόμιμες ενέργειες. Κυρίως στους δύο πρώτους, οφείλονται χρήματα από τη λύση της συνεργασίας τους με την ΠΑΕ τον Οκτώβριο του 2015 και εδώ και μερικούς μήνες, δεν λαμβάνουν τις προβλεπόμενες δόσεις της αποζημίωσης τους.

Το θετικό είναι ότι ο Άγγλος προπονητής και ο Ολλανδός γυμναστής έχουν διάθεση για συμβιβασμό, όμως το ζητούμενο εάν υπάρχουν λεφτά για να ικανοποιηθούν. Διότι σίγουρα θα απαιτήσουν ένα μέρος της οφειλής, ώστε να συμφωνήσουν σε μία νέα ρύθμιση για την εξόφληση τους.

Επίσης, καθυστερήσεις υπάρχουν στην καταβολή χρημάτων στον Αντρέα Στραματσόνι και στους Ιταλούς συνεργάτες του. Προς το παρόν, το ιταλικό team δεν έχει κινηθεί νομικά, αλλά περιμένει να συνεννοηθεί με τη διοίκηση του Παναθηναϊκού για να βρεθεί λύση στο ζήτημα.

Μέλος των δύο προπονητικών επιτελείων ήταν και ο Γιάννης Βονόρτας, στον οποίο επίσης υπάρχουν οφειλόμενα. Όμως, ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Τριφυλλιού δεν έχει συνταχθεί με κάποιο από τα δύο "γκρουπ" και δεν έχει πρόθεση να δυσκολέψει την κατάσταση.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ