ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Οι πρώτες επαφές μεταξύ Παναθηναϊκού και Λουντ

ÃÉÏÕÑÏÐÁ ËÉÃÊ / ÐÁÏ - ÁÈËÅÔÉÊ ÌÐÉËÌÐÁÏ / EUROPA LEAGUE / PANATHINAIKOS - ATHLETIC BILBAO (ÊÙÓÔÁÓ ÌÁÊÑÕÄÇÌÁÓ / Eurokinissi Sports)
Λουντ, Άλτμαν EUROKINISSI SPORTS

Η διοίκηση του Παναθηναϊκού έχει αρχίσει τις συζητήσεις με τον ατζέντη του Ρόμπιν Λουντ, για την επέκταση της συνεργασίας τους. Διαβάστε το ρεπορτάζ του Sport24.gr.

Ένας από τους ποδοσφαιριστές οι οποίοι μένουν ελεύθεροι τον προσεχή Ιούνιο (του 2018), είναι ο Ρόμπιν Λουντ. Ο Φινλανδός χαφ υπολογίζεται από τον Μαρίνο Ουζουνίδη, έχει παρουσιάσει μεγάλη εξέλιξη και στον αγωνιστικό σχεδιασμό προβλέπεται η διατήρηση του στο ρόστερ.

Η διοίκηση του Παναθηναϊκού έχει αρχίσει συζητήσεις με τον ατζέντη του Λουντ, για να συμφωνήσουν το συντομότερο στους όρους ενός νέου συμβολαίου. Η πρόθεση της ΠΑΕ είναι να επεκτείνει τη συνεργασία με τον Φινλανδό και να του προτείνει αυξημένες αποδοχές. Ανάλογη διάθεση έχει και ο αριστεροπόδαρος ποδοσφαιριστής και την έχει μεταφέρει στους ανθρώπους του "τριφυλλιού".

Στις πρώτες επαφές έχει διαπιστωθεί διαφορά στο οικονομικό, όμως υπάρχει εκατέρωθεν διάθεση για συμβιβασμό. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Sport24.gr, ο Λουντ ζητά περίπου 450.000 ευρώ ετησίως και ο Παναθηναϊκός προσφέρει 350.000 ευρώ. Πρόκειται για τις θέσεις που κάθε πλευρά προσήλθε στη διαπραγμάτευση, οπότε διακρίνεται περιθώριο για συμφωνία.

Ο Παναθηναϊκός θέλει να επεκτείνει το συμβόλαιο του Λουντ έως τον Ιούνιο του 2020. Ο σκοπός του είναι να ολοκληρώσει τις συζητήσεις με τον Φινλανδό μέσα στον Σεπτέμβριο, για να μην ρισκάρει να φτάσει στον Δεκέμβρη, όταν θα πλησιάσει η ημερομηνία που ο ποδοσφαιριστής θα έχει το δικαίωμα να υπογράψει σε άλλη ομάδα. Επειδή εφόσον συμβεί κάτι τέτοιο, ίσως να περιπλεχθεί η υπόθεση...

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ