ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Οι πρωτάρηδες και το παράδοξο του Κοτσόλη

Οι πρωτάρηδες και το παράδοξο του Κοτσόλη

Το Sport24.gr παρουσιάζει τους δέκα ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού οι οποίοι δεν έχουν αγωνιστεί σε ντέρμπι των αιωνίων αντιπάλων και καταγράφει το παράξενο στατιστικό του Κοτσόλη.

Ούτε ένας, ούτε δύο, αλλά 10 από τους 22 ποδοσφαιριστές που συμπεριέλαβε ο Αντρέα Στραματσόνι στην αποστολή του Παναθηναϊκού για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, δεν έχουν αγωνιστεί στο ντέρμπι των "αιωνίων αντιπάλων".

Η λίστα θα ήταν μικρότερη εάν είχε διεξαχθεί το ματς του πρώτου γύρου στο "Απόστολος Νικολαΐδης", όμως αυτό δεν συνέβη και έτσι κάποιοι από τους 10 θα κάνουν ντεμπούτο!

Συγκεκριμένα, την δεκάδα των πρωτάρηδων απαρτίζουν οι Κοτσόλης, Γιαννακόπουλος, Μολέντο, Μέστο, Βιγιαφάνιες, Εσιέν, Λουντ, Βλαχοδήμος Π., Μαμούτε, Καλτσάς.

Ιδιαίτερη περίπτωση αποτελεί ο Στέφανος Κοτσόλης, ο οποίος ως ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού έχει βιώσει 21 ντέρμπι των αιωνίων αντιπάλων, τα 13 ως αναπληρωματικός και τα 8 εκτός 18άδας! Βεβαίως, ο έμπειρος γκολκίπερ έχει αγωνιστεί πέντε φορές εναντίον των κόκκινων με τη φανέλα της Λάρισας!

Ακόμα, ο Παναγιώτης Βλαχοδήμος άνηκε στο ρόστερ του Ολυμπιακού στα δύο ματς με τον Παναθηναϊκό τη σεζόν 2012 - 2013, όμως δεν πήρε ούτε ένα λεπτό!

Αγωνιζόμενοι στη Superleague, oi Γιαννακόπουλος, Βιγιαφάνιες και Καλτσάς έχει τεθεί αντιμέτωποι με τον Ολυμπιακό, ωστόσο η εμπειρία του ελληνικού "κλάσικο" δεν μπορεί να συγκριθεί με τις προηγούμενες εμπειρίες τους.

Στο έμψυχο δυναμικό του Παναθηναϊκού υπάρχουν και άλλοι παίκτες οι οποίοι δεν έχουν αγωνιστεί στο ντέρμπι, όμως δεν έχουν συμπεριληφθεί στην αποστολή και δεν έχουν πιθανότητες να ντεμπουντάρουν.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ