ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Οι πρωταγωνιστές του 1996 στο σήμερα

Οι πρωταγωνιστές του 1996 στο σήμερα

Εικοσιένα χρόνια μετά το θρίαμβο του Παναθηναϊκού επί του Άγιαξ στον ημιτελικό του Champions League, διαβάστε στο Sport24.gr για τη σημερινή κατάληξη των παικτών εκείνου του ρόστερ. (video, φωτογραφίες)

Η 3η Απριλίου κάθε έτους έχει συνδυαστεί με το σπουδαιότερο διπλό που έχει πετύχει ο Παναθηναϊκός στις διοργανώσεις της UEFA. Δεν χρειάζεται ιδιαίτερη φαντασία για να μαντέψει κανείς ότι πρόκειται για το 0-1 επί του Άγιαξ στο Άμστερνταμ, στις 3 Απριλίου του 1996, για τα ημιτελικά του Champions League.

Εικοσιένα χρόνια αργότερα, το Sport24.gr ψάχνει πού βρίσκεται και με τι ασχολείται ο κάθε ποδοσφαιριστής, ο οποίος είχε καταγράψει συμμετοχή σε εκείνη την πορεία του Παναθηναϊκού μέχρι την ημιτελική φάση…

ΓΙΟΖΕΦ ΒΑΝΤΣΙΚ

Το "βουνό" εργάζεται ως προπονητής τερματοφυλάκων και την τελευταία διετία κατοικεί στο θεσσαλικό κάμπο. Μετά την αποχώρηση του από τα Τρίκαλα, ο Πολωνός ανέλαβε προπονητής τερματοφυλάκων στον Ολυμπιακό Βόλου.

ΣΤΡΑΤΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣ

Εργάστηκε στον Παναθηναϊκό ως βοηθός, ως πρώτος προπονητής και ως τιμ μάνατζερ. Αυτή τη χρονική περίοδο δεν έχει ενεργό ρόλο στο ποδόσφαιρο.

ΜΑΡΙΝΟΣ ΟΥΖΟΥΝΙΔΗΣ

Ο τότε λίμπερο της αμυντικής τριάδας έχει μετακομίσει από το χορτάρι, στον πάγκο… Ο Μαρίνος Ουζουνίδης μετά από μία διαρκώς ανοδική πορεία από τα χαμηλά στα ψηλά, έχει αναλάβει την τεχνική ηγεσία του Παναθηναϊκού και έχει αναμορφώσει την ομάδα.

ΓΙΩΡΓΟΣ Σ. ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ

Είναι μέλος του επιτελείου του Γιώργου Δώνη και τον ακολουθεί στις δουλειές του στη Μέση Ανατολή. Διαμένει ακόμα στα Εμιράτα, για οικογενειακούς λόγους.

Οι πρωταγωνιστές του 1996 στο σήμερα

ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΛΙΤΖΑΚΗΣ

Προπονούσε την ομάδα Κ21 των Τρικάλων μέχρι πριν λίγους μήνες, όμως αποχώρησε και έχει συνεργαστεί με άλλο σύλλογο άλλης κατηγορίας.

ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΟΛΙΤΣΙΔΑΚΗΣ

Ο "Κόναν" είναι ο προπονητής της Θύελλας Ραφήνας στη Γ' Εθνική και προσπαθεί να την οδηγήσει στην παραμονή στην κατηγορία.

ΧΟΥΑΝ ΧΟΣΕ ΜΠΟΡΕΛΙ

Ο Χότα-Χότα εργάζεται στα τμήματα υποδομής της Ρίβερ Πλέιτ και συμβάλλει στην ανάδειξη των ταλέντων για την πρώτη ομάδα των "μιγιονάριος".

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΠΟΥΡΑΝΗΣ

Μετά από μία εξαετία στην προεδρία των "Σχολών Ποδοσφαίρου Παναθηναϊκού", το προηγούμενο καλοκαίρι ανέλαβε υπεύθυνος της ακαδημίας των Γλυκών Νερών και συνεχίζει μέχρι σήμερα.

Οι πρωταγωνιστές του 1996 στο σήμερα

ΚΡΙΣΤΟΦ ΒΑΖΕΧΑ

Ο Πολωνός έχει εργαστεί ως πρώτος προπονητής στις μικρότερες κατηγορίες του ελληνικού ποδοσφαίρου, ως βοηθός στον Παναθηναϊκό και στην Ομόνοια, ενώ πέρασε και ως τεχνικός διευθυντής από τη Ρουχ Χορζόφ το προηγούμενο καλοκαίρι. Αυτή τη στιγμή, δεν έχει κάποιο πόστο σε ομάδα.

ΣΠΥΡΟΣ ΜΑΡΑΓΚΟΣ

Εργαζόταν πολλά χρόνια ως προπονητής στις ακαδημίες του Παναθηναϊκού, μέχρι που όταν ανέλαβε ο Μαρίνος Ουζουνίδης την τεχνική ηγεσία, ο Μαραγκός επιλέχτηκε ως ο άμεσος συνεργάτης του.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΩΝΗΣ

Στα τέλη Ιανουαρίου έλυσε τη συνεργασία του με την Αλ Σαρτζάχ των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων και έκτοτε δεν έχει αναλάβει άλλη ομάδα. Πάντως, έχει πολύ μεγάλη πέραση στη Μέση Ανατολή…

ΓΙΩΡΓΟΣ Χ. ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ

Ακόμα ένας ο οποίος ακολουθεί καριέρα προπονητή. Τον προηγούμενο Σεπτέμβρη ανέλαβε τα Τρίκαλα στη Football League, όμως απομακρύνθηκε στα τέλη Ιανουαρίου επειδή η διοίκηση δεν ήταν ικανοποιημένη από τα αποτελέσματα.

Οι πρωταγωνιστές του 1996 στο σήμερα

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΑΡΚΟΣ

Μέχρι πριν ένα μήνα, ήταν ο επικεφαλής του τμήματος σκάουτινγκ του Παναθηναϊκού. Ωστόσο, απομακρύνθηκε με απόφαση του Νίκου Λυμπερόπουλου και πλέον συζητά την ένταξη του στην ακαδημία της ΑΕΚ, εφόσον αναλάβει ο Άκης Ζήκος.

ΝΙΚΟΣ ΝΙΟΠΛΙΑΣ

Στα τέλη Ιανουαρίου απομακρύνθηκε από την τεχνική ηγεσία του ΟΦΗ, στον οποίο εργαζόταν και έκτοτε δεν έχει αναλάβει προπονητής σε άλλη ομάδα.

ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΠΟΛΙΔΗΣ

Ο επί πολλά έτη αναπληρωματικός του Γιόζεφ Βάντσικ, είναι ο ομοσπονδιακός προπονητής της Ελλάδας Κ21 ετών.

ΑΝΔΡΕΑΣ ΛΑΓΩΝΙΚΑΚΗΣ

Ο Ανδρέας Λαγωνικάκης ήταν μέλος του τμήματος σκάουτινγκ της ακαδημίας του Παναθηναϊκού, όμως στα τέλη Ιανουαρίου προβιβάστηκε στο αντίστοιχο τμήμα της πρώτης ομάδας.

ΑΛΕΞΗΣ ΑΛΕΞΟΥΔΗΣ

Ο επιθετικός με το πιο γρήγορο γκολ του Παναθηναϊκού στην ιστορία του Champions League, είναι ο αρχισκάουτ στην ακαδημίας της ΑΕ Κως.

Οι πρωταγωνιστές του 1996 στο σήμερα

ΛΟΥΗΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ

Το "καγκουρό" έχει έμμεση σχέση με τον Παναθηναϊκό, αφού στα τέλη Ιανουαρίου ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της ομάδας ποδοσφαίρου που διατηρεί η Panatha USA.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΚΟΥΜΑΣ

Εργάζεται ως ομοσπονδιακός προπονητής στην Εθνική Νέων. Τότε, ήταν στην αρχή της επαγγελματικής του καριέρας.

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ

ΧΟΥΑΝ ΡΑΜΟΝ ΡΟΤΣΑ

Ο "Ινδιάνος" έχει επιτελικό πόστο στην ακαδημία του Παναθηναϊκού, παρά την πρόσφατη φημολογία ότι θα αποχωρήσει. Επίσης, εκτελεί χρέη σκάουτ με ευθύνη την ευρύτερη περιοχή της Λατινικής Αμερικής.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ