ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Οι προθέσεις της Σάντερλαντ για Μαυρία και ο Παναθηναϊκός

Οι προθέσεις της Σάντερλαντ για Μαυρία και ο Παναθηναϊκός

Η "Sunderland Echo" αναφέρει πως όσο περνούν οι μέρες και δεν φτάνει κάποια πρόταση για τον Χάρη Μαυρία, τόσο αυξάνονται οι πιθανότητες του Παναθηναϊκού για να τον κάνει δικό του έστω και ως δανεικό.

Παιχνίδι υπομονής παίζει με τον Χάρη Μαυρία η Σάντερλαντ. Σύμφωνα με την "Sunderland Echo", οι "Μαύρες Γάτες" θέλουν να πουλήσουν τον 21χρονο άσο και να πάρουν πίσω μέρος των χρημάτων που δαπάνησαν για να τον κάνουν δικό τους. Βέβαια, αυτό΄δεν είναι καθόλου σίγουρο ότι μπορεί να συμβεί.

Ο Μαυρίας προπονείται με την U-21 της Σάντερλαντ και μάλιστα πέτυχε δυο γκολ σε πρόσφατο φιλικό αγώνα, δείχνοντας ότι είναι σε καλή κατάσταση. Πάντως, ως τώρα δεν έχει έρθει επίσημη πρόταση από κάποια ομάδα για να τον αγοράσει.

Ο Παναθηναϊκός δεδομένα ενδιαφέρεται να τον εντάξει στο δυναμικό του, αλλά σε καμία των περιπτώσεων δεν μπορεί να δαπανήσει το ποσό που απαιτούν οι Άγγλοι για να τον παραχωρήσουν, γι' αυτό και περιμένει να κυλήσουν οι μέρες.

Αν κοντά στις τελευταίες ημέρες του Αυγούστου δεν έχει σημειωθεί κάποια εξέλιξη, τόσο θα αυξηθούν οι πράσινες πιθανότητες για να επιστρέψει ο παίκτης στην Ελλάδα έστω και με τη μορφή δανεισμού. Πάντως, θα χρειαστεί υπομονή...

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ