ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Οι πολλές απουσίες στην επίθεση προβληματίζουν τον Ουζουνίδη

SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ / ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΟ ΒΙΓΙΑΦΑΝΕΣ(Α) ΜΟΛΙΝΣ(Δ) / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ / ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΟ ΒΙΓΙΑΦΑΝΕΣ(Α) ΜΟΛΙΝΣ(Δ) / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Ουζουνίδης προετοιμάζει τον Παναθηναϊκό για την ΑΕΛ χωρίς τους Τσάβες, Λουτσιάνο, Καμπέσας και με αμφίβολο τον Άλτμαν, έχοντας ελάχιστες λύσεις για την επίθεση.

Η αμφίβολη συμμετοχή του Όμρι Άλτμαν στο παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τη Λάρισα, σε συνδυασμό με τις δεδομένες απουσίες των Αντρέας Τσάβες, Λουτσιάνο Νέβες και Μπράιαν Καμπέσας δημιουργεί κενά στα πλάνα του Μαρίνου Ουζουνίδη.

Ο 48χρονος προπονητής έχει μετρημένες επιλογές για τα άκρα και την κορυφή της επίθεσης, στο 4-3-3 που αναμένεται να διατηρήσει μετά την επιτυχημένη δοκιμή εναντίον του ΠΑΣ Γιάννινα. Επί της ουσίας, αναμένεται να παρατάξει τον Γκιγέρμο Μολίνς στην περιοχή, τον Άντονι Μουνιέ αριστερά και τον Λούκας Βιγιαφάνιες δεξιά.

Υπάρχουν και οι επιλογές του Τάσου Χατζηγιοβάνη και του Ρόμπιν Λουντ, αλλά δεν φαίνεται να κερδίσουν έδαφος στον σχεδιασμό του Ουζουνίδη. Ακόμα μία εναλλακτική είναι ο νεαρός Πίσπας, αλλά δύσκολα θα πάρει χρόνο.

Στη μεσαία γραμμή, ο Γιακούμπα Σιλά θα είναι ο αμυντικός χαφ και θα τον πλαισιώσουν ως εσωτερικοί μέσοι οι Δημήτρης Κουρμπέλης και Όσκαρ Χίλιεμαρκ. Ο Λουντ έχει πιθανότητες να παίξει στην τριάδα αντί του Σιλά, με παράλληλη οπισθοχώρηση του Κουρμπέλη.

Τέλος, ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος θα αρχίσει γκολκίπερ, οι Γιώργος Κουτρουμπής και Ροντρίγκο Μολέντο θα παίξουν στο κέντρο της άμυνας, ο Ουσμάν Κουλιμπαλί στο δεξιό άκρο και ο Νίκλας Χουλτ στο αριστερό.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ