ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Οι πέντε προϋποθέσεις για την επίλυση του γηπεδικού

Οι πέντε προϋποθέσεις για την επίλυση του γηπεδικού

Το Sport24.gr εξηγεί με ποιο τρόπο η συζήτηση για το γηπεδικό πρόβλημα του Παναθηναϊκού, θα περάσει από τη θεωρία στην πράξη.

Η πιο σημαντική και δύσκολη δουλειά για το Γουδί δεν σχετίζεται με τις επαφές σε κορυφαίο επίπεδο… Αντίθετα, αφορά την προεργασία που απαιτείται σε νομικό επίπεδο, ώστε να συνδυαστούν οι απαιτήσεις των εμπλεκόμενων και να ικανοποιηθούν όλοι, στο μέτρο του εφικτού.

Σε κυβερνητικό επίπεδο, οι αρμόδιες υπηρεσίες έχουν καταγράψει τις ανάγκες του Ερασιτέχνη και της ΠΑΕ Παναθηναϊκός και προσπαθούν να τις καλύψουν, λαμβάνοντας υπόψη το νομικό καθεστώς που επικρατεί στον Υμηττό. Ένας συνδυασμός που δεν είναι εύκολος, χρειάζεται χρόνο και μεγάλη προσοχή, ώστε να παρουσιαστεί ένα νομοθέτημα που θα εγκριθεί στον έλεγχο του Συμβουλίου της Επικρατείας.

Η νομοθέτηση που θα συμπεριληφθεί στο πλαίσιο της αστικής παρέμβασης "Νέα Αθήνα", είναι περίπλοκη και θα διαρκέσει μερικούς μήνες. Αναφορικά με την κατασκευή του ποδοσφαιρικού γηπέδου και του αθλητικού κέντρου, πρέπει να προβλεφθούν ορισμένες παράμετροι:

Α) Να χωροθετηθούν οι κατασκευές.

Β) Να περιγραφούν οι προδιαγραφές των εγκαταστάσεων.

Γ) Να προσδιοριστούν οι εμπορικές χρήσεις.

Δ) Να αποφασιστούν τα συνοδευτικά έργα υποδομής.

Ε) Να διευκρινιστεί το καθεστώς χρηματοδότησης.

Οι πέντε προϋποθέσεις είναι απαραίτητο να διευθετηθούν, προκειμένου το έργο να περάσει στη διαδικασία της υλοποίησης. Οποιοσδήποτε θελήσει να συμμετάσχει, προτού το πράξει πρέπει να ενημερωθεί για τις παραμέτρους του έργου και έπειτα να αποφασίσει εάν τον συμφέρει ή όχι… Διότι προς το παρόν, οι συζητήσουν περιορίζονται σε υποθέσεις εργασίας και δεν βασίζονται σε δεδομένα.

ΤΑ ΔΥΟ ΠΡΑΣΙΝΑ ΑΒΑΝΤΑΖ

Ως μέρος της Διπλής Ανάπλασης, ο Παναθηναϊκός έχει δύο πλεονεκτήματα, τα οποία δύναται να εκμεταλλευτεί στη «Νέα Αθήνα». Το πρώτο είναι πως η ΠΑΕ δικαιούται αποζημίωση από το Δήμο Αθηναίων για τα έξοδα που έχει δαπανήσει για μελέτες και εκσκαφές στο Βοτανικό, με το ποσό να εκτιμάται στα 10.000.000 ευρώ.

Το δεύτερο αφορά την υποχρέωση της Alpha Bank να παραδώσει έτοιμες προς χρήση εγκαταστάσεις στον Ερασιτέχνη, ώστε να αποκτήσει άδεια λειτουργίας για το Mall. Το ζητούμενο για τις διοίκησης του Ερασιτέχνη και της ΠΑΕ είναι πως θα αξιοποιήσουν τα δύο ατού, για να αποκομίσουν μεγαλύτερα οφέλη. 

 
SHARE

BEST OF NETWORK

Οικογενειακή τραγωδία στην Κατερίνη: Οι πρώτες εικόνες από το διαμέρισμα όπου ξέσπασε η φωτιά

Τρεις νεκροί είναι ο τραγικός απολογισμός της φωτιάς που ξέσπασε τα ξημερώματα σε 5ώροφη πολυκατοικία

Ο θαυμάσιος, αλλά όχι πραγματικά σπουδαίος Ροναλντίνιο

Όπως η άνοιξη συμβαίνει και τα άνθη μεγαλώνουν και ο κόσμος ομορφαίνει, έτσι και ο Ρονάλντο ντε Ασίς Μορέιρα υπάρχει ως φυσικό φαινόμενο έκπαγλου κάλλους.

ΗΠΑ: To Πεντάγωνο παραδέχεται πως διεξήγαγε μυστικές έρευνες για UFO

Η χρηματοδότηση του προγράμματος, ύψους 22 εκατομμυρίων δολαρίων, ήταν κρυμμένη στους προϋπολογισμούς των αμυντικών υπηρεσιών των ΗΠΑ

Ο Ian McKellen θέλει να παίξει τον Gandalf στη σειρά ‘LΟΤR’, πάρτε τον ένα τηλέφωνο

Ο ηθοποιός θα σκάσει με τάκλιν πάνω σε όποιον τον αντικαταστήσει.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

Το "Γίνε Πρόεδρος" επιστρέφει μ' ένα αυτοκίνητο Nissan Micra και μεγάλα δώρα κάθε μέρα!

Ο διαγωνισμός - ιεροτελεστία για χιλιάδες Έλληνες ποδοσφαιρόφιλους επιστρέφει αυτή την Κυριακή 17/12 με το ΕΘΝΟΣ. Είστε έτοιμοι να γίνετε πρόεδροι και να διεκδικήσετε ένα Nissan Micra και πλούσια μεγάλα δώρα, παίζοντας κάθε μέρα;

Η θρυλική επιστροφή του Ερίκ Καστέλ

Το ιστορικό ποδοσφαιρικό κόμικ του Ερίκ Καστέλ επιστρέφει αποκλειστικά στο ΕΘΝΟΣ της Κυριακής

Επτά πλούσια ένθετα για όλη την οικογένεια

Το ΕΘΝΟΣ της Κυριακής κυκλοφορεί στις 17 Δεκεμβρίου με συνολικά επτά πλούσια ένθετα για ολόκληρη την οικογένεια.

ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24