ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Οι πέντε προϋποθέσεις για την επίλυση του γηπεδικού

Οι πέντε προϋποθέσεις για την επίλυση του γηπεδικού

Το Sport24.gr εξηγεί με ποιο τρόπο η συζήτηση για το γηπεδικό πρόβλημα του Παναθηναϊκού, θα περάσει από τη θεωρία στην πράξη.

Η πιο σημαντική και δύσκολη δουλειά για το Γουδί δεν σχετίζεται με τις επαφές σε κορυφαίο επίπεδο… Αντίθετα, αφορά την προεργασία που απαιτείται σε νομικό επίπεδο, ώστε να συνδυαστούν οι απαιτήσεις των εμπλεκόμενων και να ικανοποιηθούν όλοι, στο μέτρο του εφικτού.

Σε κυβερνητικό επίπεδο, οι αρμόδιες υπηρεσίες έχουν καταγράψει τις ανάγκες του Ερασιτέχνη και της ΠΑΕ Παναθηναϊκός και προσπαθούν να τις καλύψουν, λαμβάνοντας υπόψη το νομικό καθεστώς που επικρατεί στον Υμηττό. Ένας συνδυασμός που δεν είναι εύκολος, χρειάζεται χρόνο και μεγάλη προσοχή, ώστε να παρουσιαστεί ένα νομοθέτημα που θα εγκριθεί στον έλεγχο του Συμβουλίου της Επικρατείας.

Η νομοθέτηση που θα συμπεριληφθεί στο πλαίσιο της αστικής παρέμβασης "Νέα Αθήνα", είναι περίπλοκη και θα διαρκέσει μερικούς μήνες. Αναφορικά με την κατασκευή του ποδοσφαιρικού γηπέδου και του αθλητικού κέντρου, πρέπει να προβλεφθούν ορισμένες παράμετροι:

Α) Να χωροθετηθούν οι κατασκευές.

Β) Να περιγραφούν οι προδιαγραφές των εγκαταστάσεων.

Γ) Να προσδιοριστούν οι εμπορικές χρήσεις.

Δ) Να αποφασιστούν τα συνοδευτικά έργα υποδομής.

Ε) Να διευκρινιστεί το καθεστώς χρηματοδότησης.

Οι πέντε προϋποθέσεις είναι απαραίτητο να διευθετηθούν, προκειμένου το έργο να περάσει στη διαδικασία της υλοποίησης. Οποιοσδήποτε θελήσει να συμμετάσχει, προτού το πράξει πρέπει να ενημερωθεί για τις παραμέτρους του έργου και έπειτα να αποφασίσει εάν τον συμφέρει ή όχι… Διότι προς το παρόν, οι συζητήσουν περιορίζονται σε υποθέσεις εργασίας και δεν βασίζονται σε δεδομένα.

ΤΑ ΔΥΟ ΠΡΑΣΙΝΑ ΑΒΑΝΤΑΖ

Ως μέρος της Διπλής Ανάπλασης, ο Παναθηναϊκός έχει δύο πλεονεκτήματα, τα οποία δύναται να εκμεταλλευτεί στη «Νέα Αθήνα». Το πρώτο είναι πως η ΠΑΕ δικαιούται αποζημίωση από το Δήμο Αθηναίων για τα έξοδα που έχει δαπανήσει για μελέτες και εκσκαφές στο Βοτανικό, με το ποσό να εκτιμάται στα 10.000.000 ευρώ.

Το δεύτερο αφορά την υποχρέωση της Alpha Bank να παραδώσει έτοιμες προς χρήση εγκαταστάσεις στον Ερασιτέχνη, ώστε να αποκτήσει άδεια λειτουργίας για το Mall. Το ζητούμενο για τις διοίκησης του Ερασιτέχνη και της ΠΑΕ είναι πως θα αξιοποιήσουν τα δύο ατού, για να αποκομίσουν μεγαλύτερα οφέλη. 

 
SHARE

BEST OF NETWORK

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Η νέα εμφάνιση της Fergie είναι ακατάλληλη για καρδιακούς

Η 42χρονη Fergie αποδεικνύει πως είναι πιο σέξι από ποτέ

Σεξ, όπλα, εκατομμύρια: Αποδομώντας τον Dan Bilzerian

Ο πιο προκλητικός άνθρωπος του κόσμου μοιάζει να έχει τα πάντα. Εκτός, ίσως, από το δικαίωμα να μην είναι προκλητικός.

ΒΙΝΤΕΟ

Αλεξανδρούπολη: Αυτά είναι τα βίντεο φρίκης στο κινητό του τζιχαντιστή

Ο 32χρονος, που υποστηρίζει ότι ανήκει στον Ελεύθερο Συριακό Στρατό και όχι στο Ισλαμικό Κράτος, φαίνεται να κρατά καλάσνικοφ ενώ εικάζεται ότι είναι ο ίδιος σε εικόνες, όπου εμφανίζεται ένας άνδρας να κραδαίνει κεφάλια αιχμαλώτων - ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ

9 μεγαλύτερες γκομενοπαγίδες από το να έχεις σκύλο

Βρήκαμε τα μαθήματα που πρέπει να ξεκινήσεις για να μην μείνεις μόνος αυτή τη σεζόν.

 
ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24