ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Οι πανηγυρισμοί του πράσινου πάγκου και η ανακούφιση του Στραματσόνι

Οι πανηγυρισμοί του πράσινου πάγκου και η ανακούφιση του Στραματσόνι
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Δείτε πως αντέδρασε ο πάγκος του Παναθηναϊκού στα τρία γκολ επί της Βέροιας και το ξέσπασμα των πράσινων, πλην Στραματσόνι, στο νικητήριο τέρμα του Λέτο.

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανέβασε στο επίσημο κανάλι της στο youtube την παρακάμερα του αγώνα της Κυριακής κόντρα στην Βέροια που έληξε με νικητή το τριφύλλι με 3-2. Το βίντεο ξεκινάει από τα επίσημα και την τιμή που έγινε στη μνήμη του Φέρεντς Πούσκας και συνεχίζεται με τα πράσινα αποδυτήρια.

Δείτε τον Μπουμάλ να κάνει πλάκα στον Ζέκα για την φωτογραφία του στα πράσινα αποδυτήρια αλλά και τις αγκαλιές του Καλτσά με του πρώην συμπαίκτες του.

Επίσης υπάρχουν πλάνα από την πράσινη εξέδρα, από την αγωνία με την εξέλιξη της αναμέτρησης και φυσικά οι πανηγυρισμοί του πάγκου του Παναθηναϊκού στα τρία γκολ επί της ομάδας της Ημαθίας.

Όπως τα γέλια του Πέτριτς στο 1-0 του Ζέκα αλλά και το ξέσπασμα στην ισοφάριση και κυρίως στο νικητήριο τέρμα του Λέτο στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης.

Εκεί όπου όλος ο πράσινος πάγκος σηκώθηκε και πανηγύρισε έξαλα πλην του Αντρέα Στραματσόνι ο οποίος ενώ καθόταν όλη την ώρα του αγώνα όρθιος δίνοντας οδηγίες, εκείνη την ώρα ανακουφισμένος έκατσε στον πάγκο του.

Δείτε εδώ το σχετικό βίντεο της πράσινης ΠΑΕ:

Photo Credits: Action Images

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ