ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Οι παίκτες ζητούν την εξόφληση του 70% της δόσης του Δεκεμβρίου

EUROPA LEAGUE / ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ (ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / Eurokinissi Sports)
EUROPA LEAGUE / ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ (ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI

Οι παίκτες του Παναθηναϊκού σε συνάντηση με τους διοικούντες την ΠΑΕ, ζήτησαν την εξόφληση του 70% της δόσης συμβολαίου του Δεκεμβρίου, δίνοντας άτυπη διορία έως την Τρίτη, ειδάλλως θα επανεξετάσουν την στάση τους.

Οι παίκτες του Παναθηναϊκού σε πρωινή τους συνάντηση με τους διοικούντες την ΠΑΕ, ζήτησαν την εξόφληση του 70% της δόσης συμβολαίου του Δεκεμβρίου, δίνοντας άτυπη διορία έως την Τρίτη, ειδάλλως θα επανεξετάσουν την στάση τους.

Ο Βασίλης Κωνσταντίνου βρέθηκε στο Κορωπί για να μιλήσει με τους ποδοσφαιριστές του "τριφυλλιού", εκείνοι του είπαν ότι περιμένουν νέα πληρωμή, θέλουν να δουν χρήματα στον τραπεζικό τους λογαριασμό, αλλιώς αναμένεται να υπάρξει νέα αποχή από τις προπονήσεις.

"Θα περιμένουμε ως την Τρίτη και αν δεν πληρωθούμε, θα κάνουμε ξανά αποχή", ανέφεραν οι παίκτες, με τον Βασίλη Κωνσταντίνου να απαντάει ότι θα τους ενημερώσει τη Δευτέρα για το αν μπορεί να υπάρξει άμεσα νέα πληρωμή.

Μένει να δούμε τι θα πράξει η διοίκηση του Παναθηναϊκού, καθώς την προηγούμενη φορά υπήρξε διήμερη αποχή για παρόμοιο αίτημα και οι παίκτες επανήλθαν στις προπονήσεις, μόλις είδαν το χρώμα του χρήματος. Όπως και να 'χει, η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο, με το ποδοσφαιρικό τμήμα να έχει εξαντλήσει τα όποια περιθώρια υπομονής.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ