ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Οι παίκτες του Παναθηναϊκού περιμένουν την πρόταση εξόφλησης

EUROPA LEAGUE / ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ (ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports)
EUROPA LEAGUE / ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ (ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI

Οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού βρίσκονται στο "Γεώργιος Καλαφάτης" και αναμένουν την ενημέρωση του Βασίλη Κωνσταντίνου για τις πληρωμές.

Εν αναμονή της άφιξης του Βασίλη Κωνσταντίνου βρίσκονται οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού στο "Γεώργιος Καλαφάτης". Οι παίκτες συγκεντρώθηκαν σήμερα (15/5) μετά το τετραήμερο ρεπό και περιμένουν την ενημέρωση για την εξόφληση τους.

Οι "πράσινοι" παραμένουν εξαιρετικά επιφυλακτικοί απέναντι στις δεσμεύσεις του Γιάννη Αλαφούζου και θα πειστούν μόνο με τις καταθέσεις χρημάτων στους τραπεζικούς λογαριασμούς τους. Σίγουρα, δεν πιστεύουν ότι θα πληρωθούν άμεσα...

Από τον τρόπο εξόφλησης που θα τους προταθεί από την ΠΑΕ, οι ποδοσφαιριστές θα καθορίσουν τις περαιτέρω αντιδράσεις τους. Είναι σαφές ότι δεν πρόκειται να αποδεχτούν μακροχρόνια πλάνα και θα απαιτήσουν να εξοφληθούν το συντομότερο δυνατό.

Από εδώ και πέρα, διότι οι προπονήσεις θα σταματήσουν την Πέμπτη, ο καθένας θα αποφασίσει πως θα διαχειριστεί την υπόθεση του. Το σίγουρο είναι ότι αυτή τη στιγμή, όλοι έχουν δικαίωμα προσφυγής και μπορούν να διεκδικήσουν την ελευθερία τους

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ