ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Οι παίκτες δεν υπέγραψαν τους διακανονισμούς

SUPERLEAGUE / ΞΑΝΘΗ - ΠΑΟ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΛΑΣΚΑΡΗΣ ΤΣΟΥΤΣΑΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΞΑΝΘΗ - ΠΑΟ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΛΑΣΚΑΡΗΣ ΤΣΟΥΤΣΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού αναχώρησαν για την χριστουγεννιάτικη άδεια, χωρίς να αποδεχτούν την πρόταση της ΠΑΕ για την εξόφληση τους.

Οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού απολαμβάνουν την άδεια των Χριστουγέννων από την Παρασκευή (22/12), όμως έχουν αφήσει πολλές εκκρεμότητες στην Αθήνα. Μία από αυτές αφορά την υπογραφή των διακανονισμών για την εξόφληση της δόσης του Οκτωβρίου, που είχε προτείνει η διοίκηση.

Στις αρχές Δεκεμβρίου, οι Βασίλης Κωνσταντίνου και Αγησίλαος Τουμαζάτος είχαν δώσει στους παίκτες ένα έγγραφο, για την αποπληρωμή των οφειλομένων. Εφόσον οι ποδοσφαιριστές το υπέγραφαν, θα συναινούσαν στην εξόφληση τους στις 31 Ιανουαρίου, με τα χρήματα που θα πληρώσει η Αλ Αΐν στο πλαίσιο της μεταγραφής του Μπεργκ. Ταυτόχρονα, με την υπογραφή τους θα παραιτούνταν από το δικαίωμα προσφυγής στη διάρκεια της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου.

Οι ποδοσφαιριστές συζήτησαν πολλές φορές μεταξύ τους την υπόθεση αυτές τις μέρες, καθώς και με τους εκπροσώπους τους. Στην πλειονότητα τους, αποφάσισαν να μην το υπογράψουν, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα προσφύγουν όλοι για να μείνουν ελεύθεροι. Όμως, επειδή η κατάσταση στον Παναθηναϊκό είναι ρευστή, προτιμούν να έχουν διαθέσιμη κάθε δυνατότητα...

Μένει να φανεί εάν η διοίκηση θα προχωρήσει σε άλλη πρόταση προς τους ποδοσφαιριστές, αν και αυτό συγκεντρώνει λίγες πιθανότητες. Κυρίως, γιατί δεν υπάρχουν χρήματα για να εξοφληθούν νωρίτερα οι οφειλές.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ