ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Οι παίκτες αντιδρούν αλλιώς με τον Ουζουνίδη

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΞΑΝΘΗ - ΠΑΟ (ΛΑΣΚΑΡΗΣ ΤΣΟΥΤΣΑΣ / Eurokinissi Sports)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΞΑΝΘΗ - ΠΑΟ (ΛΑΣΚΑΡΗΣ ΤΣΟΥΤΣΑΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης πέτυχε σε μικρό χρονικό διάστημα να αλλάξει τη συμπεριφορά των ποδοσφαιριστών του Παναθηναϊκού στη διάρκεια των παιχνιδιών.

Ανεξαρτήτως των αποτελεσμάτων του Παναθηναϊκού, ο Μαρίνος Ουζουνίδης έχει επιβάλλει μία μεγάλη αλλαγή στη συμπεριφορά των ποδοσφαιριστών εντός αγωνιστικού χώρου. Κυρίως, σε σχέση με τις αντιδράσεις τους απέναντι στους διαιτητές και στις αποφάσεις τους.

Επί Αντρέα Στραματσόνι και Γιάννη Αναστασίου, στο πρώτο "φαλτσοσφύριγμα" οι παίκτες έχαναν την ψυχραιμία τους και αναλώνονταν σε διαμαρτυρίες. Με αποτέλεσμα, να δέχονταιι ανόητα γκολ, να μην μπορούν να επιτεθούν ορθολογικά και να φορτώνονται με κίτρινες κάρτες.

Πλέον, με τον Ουζουνίδη στον πάγκο, οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού λειτουργούν με ψυχραιμία και διατηρούν τη συγκέντρωση τους. Το έδειξαν στην ισοπαλία 1-1 με τον ΠΑΣ, που δεν αντέδρασαν στις υποδείξεις του Τζήλου και παρόμοιες αντιδράσεις είχαν στην ήττα με 1-0 από την Ξάνθη, στις αποφάσεις του Θάνου.

Ακόμα και οι πιο αντιδραστικοί, όπως ο Ζέκα και ο Μπεργκ, ήταν ήρεμοι και είχαν ελάχιστους διαλόγους με τον διαιτητή, σε φιλικό τόνο και χωρίς ένταση.

Ακόμα και στις δηλώσεις τους μετά το παιχνίδι, όσοι παίκτες μίλησαν, ακολούθησαν τις συστάσεις του Ουζουνίδη και δεν ασχολήθηκαν με τη διαιτησία. Αναφέρθηκαν στο αγωνιστικό κομμάτι, μίλησαν για την απόδοση της ομάδας και δεν σχολίασαν οτιδήποτε άλλο.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ