ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Οι οκτώ που κόπηκαν από τα εργομετρικά του Παναθηναϊκού

Οι οκτώ που κόπηκαν από τα εργομετρικά του Παναθηναϊκού

Ο Παναθηναϊκός γνωστοποίησε την σειρά των γκρουπ με την οποία οι πράσινοι θα περάσουν από εργομετρικές εξετάσεις αλλά από αυτά απουσιάζουν οκτώ παίκτες που δεν υπολογίζονται για τη νέα χρονιά. Διαβάστε τι ισχύει για κάθε περίπτωση.

Ο Παναθηναϊκός ξεκινάει το Σάββατο (27/6) την προετοιμασία του για τη νέα χρονιά με την πρώτη συγκέντρωση τεχνικού τιμ και πράσινων προκειμένου οι ποδοσφαιριστές του τριφυλλιού να περάσουν από τα καθιερωμένα εργομετρικά τεστ.

Σύμφωνα με όσα έκαναν γνωστά από τον Παναθηναϊκό οι εργομετρικές εξετάσεις θα γίνουν σε τρία γκρουπ με τους ποδοσφαιριστές του τριφυλλιού να έχουν ειδοποιηθεί ώστε ανάλογα να βρίσκονται παρών.

Με βάση την ανακοίνωση των ονομάτων όμως προέκυψαν ότι υπάρχουν και οκτώ ποδοσφαιριστές, λίγο ή πολύ ήταν γνωστό, που δεν υπολογίζονται ενόψει της νέας σεζόν.

Ας δούμε όμως ποιοι είναι αυτοί και τι ισχύει για κάθε περίπτωση ξεχωριστά υπολογίζοντας σε αυτούς και τον Χάρη Μαυρία που μπορεί να ανήκει στην Σάντερλαντ αλλά ήταν δεδομένη η επιθυμία των πράσινων να τον κρατήσουν.

Οι παίκτες που δεν έχουν κληθεί να περάσουν από εργομετρικές εξετάσεις είναι οι Μαυρίας, Μέντες, Σπυρόπουλος, Ρισβάνης, Σταματάκης, Ντίνας, Ταμπάκης, Γκέκας, Τζανουλίνος, Νιούμαν, Γιώργος Αγγελόπουλος και Λάμπρου. Πλην του Μαυρία όλοι τους έχουν συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό.

Τι ισχύει για τον καθένα από τους οκτώ ξεχωριστά

Μαυρίας:

Ο Χάρης Μαυρίας έχει συμβόλαιο με την Σάντερλαντ και έχει ειδοποιηθεί από τους Άγγλους να βρεθεί στην προετοιμασία της ομάδας στα μέσα Ιουλίου για να τον τσεκάρει ο Άντβοκατ. Οι πράσινοι ήθελαν να τον κρατήσουν αλλά σίγουρα χωρίς να δώσουν τα χρήματα που απαιτεί η Σάντερλαντ (περισσότερα από 1 εκατ. ευρώ).

Ο δανεισμός του 22χρονου ποδοσφαιριστή στον Παναθηναϊκό ολοκληρώνεται στις 30 Ιουνίου και στο τριφύλλι θα μπορούσαν όπως έκαναν και πέρσι με τον Αμπέντ να τον καλέσουν για τα τεστ και εν συνεχεία να φύγει ο νεαρός ποδοσφαιριστής. Αλλά δεν το έκαναν, ίσως αυτό αποτελεί και ένα δείγμα των δυσκολιών που έχει η προσπάθεια παραμονής του στους πράσινους.

Μέντες, Σπυρόπουλος:

Ο Παναθηναϊκός επιθυμεί την λύση των συμβολαίων των δυο ποδοσφαιριστών και τους έχει δώσει άδεια μέχρι τις 14 Ιουλίου. Οι παίκτες ξέρουν ότι δεν θα συνεχίσουν και τη νέα χρονιά στο τριφύλλι αλλά ακόμα δεν έχουν λύσει τα συμβόλαια τους. Έχουν γίνει κάποιες πρώτες συζητήσεις οι οποίες όμως δεν έχουν ολοκληρωθεί αλλά δεν αποκλείεται να τρέξουν μετά την απόκτηση του Σέρχιο Σάντσεθ.

Ντίνας:

Το συμβόλαιο του ανανεώθηκε στην διάρκεια της σεζόν και θα ανήκει στον Παναθηναϊκό μέχρι το καλοκαίρι του 2018. Άρα ναι μεν δεν υπολογίζεται για τη φετινή περίοδο αλλά πρόθεση των πράσινων είναι να πάει κάπου δανεικός και αν δείξει αυτά που πρέπει την επόμενη χρονιά να επιστρέψει στο τριφύλλι. Ο ίδιος θα ήθελε να πάει σε μια ομάδα του εξωτερικού ενώ από πλευράς Super League είναι δεδομένο το ενδιαφέρον του Πανιωνίου.

Ρισβάνης, Σταματάκης, Ταμπάκης, Γκέκας

Και οι τέσσερις έχουν συμβόλαιο μέχρι το ερχόμενο καλοκαίρι αλλά δεν υπολογίζονται για την φετινή χρονιά. Σε άλλον θα γίνει πρόταση για ανανέωση και να παραχωρηθεί δανεικός και σε άλλον πρόταση για λύση του συμβολαίου. Ακόμα όμως είναι σε εκκρεμότητα οι συναντήσεις με τους ίδιους ή τους εκπροσώπους τους.

Απόντες και τέσσερις Νέοι

Από τα εργομετρικά απουσιάζουν και τέσσερις παίκτες που τη φετινή σεζόν αγωνίστηκαν στην ομάδα των Νέων. Ο λόγος για τους Νιούμαν, Τζανουλίνο, Λάμπρου και Γιώργο Αγγελόπουλο. Οι τρεις πρώτοι έχουν συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2016 ενώ ο Αγγελόπουλος υπέγραψε πριν από λίγες μέρες το πρώτο του συμβόλαιο.

Στην περίπτωση τους ίσως κρίθηκε ότι δεν είναι σε θέση να ακολουθήσουν την προετοιμασία της πρώτης ομάδας και για αυτό και δεν θα βρίσκονται τώρα στα εργομετρικά αλλά θα κάνουν εν συνεχεία με την ομάδα των Νέων.

Την Κυριακή ο Εσιέν

Όσοι δώσουν το παρόν έχουν χωριστεί σε τρία γκρουπ ενώ απ' αυτά ξεχωρίζει αυτό της Κυριακής με την παρουσία του Μάικλ Εσιέν σε αυτά. Ο Γκανέζος αναμένεται τις επόμενες ώρες στην χώρα μας προκειμένου να είναι στην διάθεση των ανθρώπων του τριφυλλιού.

Οι Βέμερ, Καλτσάς θα είναι οι πρώτοι εκ των μεταγραφικών αποκτημάτων που θα βρεθούν και πάλι στο Κορωπί το Σάββατο ενώ ο Λουντ έχει άδεια μέχρι τις 2 Ιουλίου.

Θα πρέπει να σημειώσουμε ότι από τα τρία γκρουπ απουσιάζουν και οι Κότσαρης, Στάικος οι οποίοι όμως δεν μπορούν να είναι παρόντες καθώς έχουν υποχρεώσεις με την Εθνική Νέων.

Το πρόγραμμα

Από εκεί και πέρα το Σάββατο και την Κυριακή όσοι δώσουν το παρόν θα περάσουν από εργομετρικά τεστ ενώ θα ακολουθήσει και προπόνηση.

Τα τεστ θα ξεκινήσουν στις 9 το πρωί, θα τα περνούν τρεις παίκτες κάθε φορά και έχουν διάρκεια μια ώρα (άλλη τριάδα στις 10, άλλη στις 11 κ.ο.κ. δηλαδή).

Επίσης όσοι ποδοσφαιριστές έχουν προγραμματιστεί να ενσωματωθούν στις 2 Ιουλίου στο πρόγραμμα, θα κάνουν κι αυτοί τότε εργομετρικά τεστ και στη συνέχεια μαζί με τους υπόλοιπους συμπαίκτες τους θα υποβληθούν όλοι μαζί σε ιατρικές εξετάσεις.

Τα τρία γκρουπ έχουν ως εξής:

Α’ γκρουπ (27/06):
Αναγνωστόπουλος, Τριανταφυλλόπουλος, Κλωναρίδης, Κουτρουμπής, Χουχούμης, Δώνης, Βέμερ, Καλτσάς, Μαρινάκης.

Β’ γκρουπ (28/06):
Στιλ, Μπούρμπος, Πέτριτς, Ατζαγκούν, Βασίλης Αγγελόπουλος, Εσιέν.

Γ’ γκρουπ (02/07):
Κοτσόλης, Ταυλαρίδης, Νάνο, Μπεργκ, Λουντ, Πράνιτς, Λαγός, Καρέλης, Νίνης, Ζέκα.

Πρώτη και για την PUMA

Το Σάββατο θα κάνει και την πρώτη της παρουσία η PUMA καθώς πλέον όλο το αθλητικό υλικό θα το χορηγεί η συγκεκριμένη εταιρεία.

Μάλιστα υπήρξε και σχετική ανακοίνωση στην ιστοσελίδα των πράσινων που ανέφερε:

"Η PUMA υποδέχεται την ομάδα του Παναθηναϊκού στην πρώτη προπόνηση της σεζόν με νέο αθλητικό εξοπλισμό! Οι ποδοσφαιριστές μας που συγκεντρώνονται αύριο το πρωί στο αθλητικό κέντρο «Γ. Καλαφάτης», θα ντυθούν με όλο το ανανεωμένο προπονητικό υλικό της PUMA που θα στηρίξει την προσπάθειά τους σε υψηλό επίπεδο. O νέος χορηγός αθλητικού υλικού εύχεται στο Τριφύλλι καλή αρχή και κάθε επιτυχία στις εγχώριες και ευρωπαϊκές υποχρεώσεις.

FOREVER FASTER PUMA".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ