ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Οι νέες εμφανίσεις του Παναθηναϊκού

Οι νέες εμφανίσεις του Παναθηναϊκού
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Παρουσιάστηκαν οι νέες εμφανίσεις του Παναθηναϊκού για τη σεζόν 2016-17 με την πρώτη να είναι πράσινη με κάθετες λευκές ρίγες. Άσπρη και μπλε οι άλλες δύο (VIDEOS).

Το απόγευμα της Δευτέρα πραγματοποιήθηκε στο Κορωπί η παρουσίαση της νέας φανέλας του Παναθηναϊκού για τη σεζόν 2016-17, αλλά και εκείνη των νέων μετεγγραφών. Η εκδήλωση ξεκίνησε με τον εκπρόσωπο Τύπου της πράσινης ΠΑΕ να καλωσορίζει όσους βρέθηκαν στην εκδήλωση.

"Η οικογένεια του Παναθηναϊκού είναι ενθουσιασμένη με τις νέες εμφανίσεις" είπε ο Σταμάτης Γαρρής.

Οι νέες εμφανίσεις του Παναθηναϊκού
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Στη συνέχεια ο υπεύθυνος της PUMA παρέδωσε μια φανέλα με το νούμερο 13 στον Ζιλμπέρτο Σίλβα με τον Βραζιλιάνο να τονίζει: "Είναι μια πανέμορφη φανέλα και πιστεύω ότι το νέο στυλ μπορεί να μας φέρει αρκετή τύχη για τη νέα χρονιά".

Αμέσως μετά οι Λουντ, Στάικος, Ευαγγέλου και Βλαχοδήμος έγιναν... μοντέλα για να τις ανάγκες της παρουσίασης.

Οι νέες εμφανίσεις του Παναθηναϊκού
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Οι λεπτομέρειες για τις τρεις εμφανίσεις

Το τελικό αποτέλεσμα των τριών νέων εμφανίσεων επιβεβαίωσε πλήρως το ρεπορτάζ του Sport24.gr. Η πρώτη είναι πράσινη οριζόντιες πράσινες και άσπρες ρίγες σε μια παραλλαγή της εμφάνισης που αγαπήθηκε πολύ από τους οπαδούς του Παναθηναϊκού πριν από δυο χρόνια. Έχει πράσινο γιακά και αρκετές λευκές λεπτομέρειες. Το πίσω μέρος της είναι ολόκληρο πράσινο. Το σορτάκι έχει μία μεγάλη ρίγα στο πλάι, ενώ έχει και το Τριφύλλι στο δεξί μπατζάκι.

Η δεύτερη φανέλα του Παναθηναϊκού είναι λευκή με κάποιες πράσινες λεπτομέρειες και η τρίτη μπλε μη έχοντας καμία απολύτως σχέση με την περσινή.

Δείτε το βίντεο της ΠΑΕ Παναθηναϊκός

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ