ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Οι νεαροί παίκτες του Παναθηναϊκού που πέρασαν στις πανελλήνιες

Οι νεαροί παίκτες του Παναθηναϊκού που πέρασαν στις πανελλήνιες
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ποδόσφαιρο και διάβασμα συνδύασαν οι Ξενόπουλος, Οικονομόπουλος και Ζήκος που είδαν τις προσπάθειες τους να ανταμείβονται κάνοντας περήφανους άπαντες στο τριφύλλι.

Το να "κρατάς δυο καρπούζια κάτω από την ίδια μασχάλη" συνήθως είναι δύσκολο αλλά όχι ακατόρθωτο και αυτό απέδειξαν τρεις ποδοσφαιριστές προερχόμενοι από τις ακαδημίες του Παναθηναϊκού που συνδύασαν τη φετινή παρουσία τους στην K20 του τριφυλλιού και την ποδοσφαιρική εξέλιξη τους μαζί με την εισαγωγή στην ανώτατη εκπαίδευση της χώρας μας.

Συγκεκριμένα τέσσερις πράσινοι που βρίσκονται στην διάρκεια της σεζόν στο ρόστερ της Κ20 του Παναθηναϊκού είχαν ως στόχο όχι απλά να δώσουν πανελλήνιες εξετάσεις για να δώσουν αλλά για να μπορέσουν να μπουν σε ένα πανεπιστήμιο.

Και οι τρεις εξ αυτών τα κατάφεραν. Ο λόγος για τους Βασίλη Ξενόπουλο, Αντώνη Οικονομόπουλο και Ανδρέα Ζήκο που είδαν τις προσπάθειες τους να ανταμείβονται μετά την ανακοίνωση των βάσεων. Φυσικά οι τρεις νεαροί με την επιτυχία τους έκαναν περήφανους τόσο τους γονείς τους όσο και τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού.

Στην πρώτη του επιλογή

Αρχικά ο λόγος για τον Βασίλη Ξενόπουλο ο οποίος μέσα σε τρεις μήνες έχει δει όλα να του πηγαίνουν δεξιά. Αρχικά κλήθηκε να πάρει μέρος στην προετοιμασία της πρώτης ομάδας, εν συνέχεια υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο μέχρι το 2018 και λίγες μέρες αργότερα δηλώθηκε και στην λίστα της UEFA για τα παιχνίδια με ΑΪΚ και Μπρόντμπι.

Την Τετάρτη (24/8) και ενώ ταξίδευε στην Δανία είδε και τα αποτελέσματα των βάσεων που του έδωσαν μια θέση στην πρώτη του επιλογή. Στο Πανεπιστήμιο Πειραιά και στον τομέα Στατιστικής & Ασφαλιστικής επιστήμης.

Ιατρική σχολή... και εξωτερικό

Ο δεύτερος πράσινος ο οποίος μπορεί να συνδυάζει πλέον ποδόσφαιρο και σπουδές είναι ο Αντώνης Οικονομόπουλος. Ο νεαρός άσος ο οποίος αγωνιζόταν ως στόπερ και δεξί μπακ στην Κ20 του τριφυλλιού πέρασε στην Ιατρική Σχολή Λάρισας. Σε ότι έχει να κάνει με το ποδόσφαιρο ο νεαρός άσος, ο οποίος έχει υπάρξει και διεθνής με τις μικρές εθνικές ομάδες, αποχώρησε φέτος από τον Παναθηναϊκό και θα δοκιμάσει την τύχη του στο εξωτερικό. Τις τελευταίες μέρες βρίσκεται σε χώρα της Ιβηρικής και δοκιμάζεται από την ομάδα στην οποία αναμένεται να υπογράψει τις επόμενες μέρες.

Οι νεαροί παίκτες του Παναθηναϊκού που πέρασαν στις πανελλήνιες
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο αθλητισμός εις διπλούν στη ζωή του

Ο τρίτος της παρέας μπορεί κάλλιστα να περηφανεύεται ότι είναι ο πιο αθλητικός τύπος καθώς εκτός από το ποδόσφαιρο είδε τον εαυτό να γίνεται και μέλος των ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής. Ο λόγος για τον Ανδρέα Ζήκο ο οποίος είχε ως στόχο να μπει στην γυμναστική ακαδημία και τα κατάφερε. Ο 18χρονος αμυντικός αποχώρησε και αυτός το καλοκαίρι από τον Παναθηναϊκό και το τελευταίο διάστημα δοκιμάζεται από την ομάδα του ΠΑΣ Γιάννινα.

Τις επόμενες μέρες ο Ζήκος θα γνωρίζει αν η ομάδα των Ιωαννίνων τον εντάξει στο δυναμικό της τόσο για την ομάδα Νέων όσο και για την πρώτη ομάδα.

Οι νεαροί παίκτες του Παναθηναϊκού που πέρασαν στις πανελλήνιες
TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ