ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Οι μεγάλες ανακατατάξεις στους στόπερ

Οι μεγάλες ανακατατάξεις στους στόπερ

Ο Παναθηναϊκός παρατάχθηκε εναντίον της Βέροιας με κεντρικούς αμυντικούς οι οποίοι δεν ήταν καν στην αποστολή στο πρώτο επίσημο ματς της σεζόν με την ΑΪΚ Στοκχόλμης!

Πέμπτη, 28 Ιουλίου 2016. Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται την ΑΪΚ Στοκχόλμης στο "Απόστολος Νικολαΐδης" και ο Αντρέα Στραματσόνι χρησιμοποιεί στο κέντρο της άμυνας τους Ροντρίγκο Μολέντο, Γιώργο Κουτρουμπή και Ιβάν Ιβανόφ.

Σάββατο, 4 Μαρτίου 2017. Ο Παναθηναϊκός φιλοξενεί τη Βέροια στο γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας και ο Μαρίνος Ουζουνίδης αρχίζει τους Δημήτρη Κουρμπέλη και Στέφανο Ευαγγέλου ως δίδυμο στους στόπερ.

Με διαφορά εφτά μηνών, άλλοι ποδοσφαιριστές κλήθηκαν να υπερασπιστούν την τελευταία γραμμή άμυνας του Παναθηναϊκού, πριν από τον τερματοφύλακα. Οι βασικοί του σαββατιάτικου παιχνιδιού δεν είχαν συμπεριληφθεί καν στην αποστολή του πρώτου επίσημου ματς της σεζόν, ενώ οι τότε ενδεκαδάτοι δεν ήταν ούτε στην 18άδα εναντίον της Βέροιας...

Ασφαλώς, η τόσο μεγάλη αλλαγή οφείλεται στις συγκυρίες των ημερών και στην αναμόρφωση του ρόστερ. Οι Ιβάν Ιβανόφ, Κρίστοφερ Σάμπα και Στάθης Ταυλαρίδης αποδεσμεύτηκαν, ο Ροντρίγκο Μολέντο ήταν τιμωρημένος και ο Γιώργος Κουτρουμπής ασθένησε ανήμερα του παιχνιδιού.

Στο ίδιο χρονικό διάστημα, ο Ράσμους Τελάντερ έχει ενεργοποιηθεί ξανά, ο Στέφανος Ευαγγέλου εντάχθηκε στο ροτέισον και αποκτήθηκε ο Δημήτρης Κουρμπέλης, έστω και αν πρωτίστως είναι αμυντικός χαφ.

Στο κέντρο της άμυνας του Παναθηναϊκού αποτυπώνονται σε μεγάλο βαθμό οι πολλές αλλαγές που συντελέστηκαν στον Παναθηναϊκό τους τελευταίους μήνες. Ιδίως, ενόψει της θερινής μεταγραφικής περιόδου δεν έχουν τελειώσει οι ανακατατάξεις, αφού η εκκρεμεί η παραμονή του Μολέντο (έχει συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2018) και η μεταγραφή ενός στόπερ, για να συμπληρωθούν οι επιλογές.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Ο Ουζουνίδης ζητά ανάλογη συνέχεια από τους παίκτες
Ο Αλαφούζος ενημερώθηκε για τις αιχμές Σαββίδη
TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ