ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Οι μάχες "κεφάλι με κεφάλι" και οι κάμψεις των "πορτοκαλί" στην προπόνηση του Παναθηναϊκού

Οι μάχες "κεφάλι με κεφάλι" και οι κάμψεις των "πορτοκαλί" στην προπόνηση του Παναθηναϊκού
INTIME SPORTS

Δείτε το βίντεο από την προπόνηση του Παναθηναϊκού την Παρασκευή (9/10) με έμφαση σε παιχνίδια με το κεφάλι και την μάχη των "κίτρινων" με τους "πορτοκαλί" με νικητές τους πρώτους. (VIDEO)

Χωρίς την παρουσία των διεθνών αλλά και του Λουκ Στιλ που ζήτησε και πήρε μια έξτρα μέρα παραπάνω άδεια διεξήχθη η προπόνηση της Παρασκευής (9/10) στο "Γ. Καλαφάτης". Σε αυτή όπως φαίνεται και στο βίντεο που ανέβασε η ΠΑΕ Παναθηναϊκός στον επίσημο λογαριασμό της στο youtube υπήρξε σκληρή μονομαχία... "κεφάλι με κεφάλι" ανάμεσα σε κίτρινους και πορτοκαλί με τους δεύτερους να βγαίνουν χαμένοι και να... παίρνουν κάμψεις.

Ακόμη υπήρξαν παιχνίδια κατοχής και μίνι δίτερμα σε μικρούς χώρους την ώρα που οι Εσιέν και Βέμερ όπως και την Πέμπτη φορώντας ποδοσφαιρικά παπούτσια γυμνάστηκαν ξεχωριστά από τους υπόλοιπους συμπαίκτες τους.

Με τους κίτρινους ήταν οι: Νίνης, Νάνο Μέντες, Μπούρμπος, Πέτριτς, Τριανταφυλλόπουλος, Λαγός και Σταματάκης και με τους πορτοκαλί οι: Ζέκα, Σάντσεθ, Κουτρουμπής, Καλτσάς, Μαρινάκης, Κλωναρίδης, Ατζαγκούν και Τελάντερ.

Δείτε το χαρακτηριστικό βίντεο:

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ