ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Οι λόγοι της αγωνιστικής πτώσης του Χίλιεμαρκ

SUPERLEAGUE / ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΠΑΟ / ΧΙΛΙΕΜΑΡΚ / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΠΑΟ / ΧΙΛΙΕΜΑΡΚ / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Όσκαρ Χίλιεμαρκ δεν θυμίζει τον ποδοσφαιριστή που έδειξε καλά στοιχεία μέχρι τον Οκτώβριο και το Sport24.gr αναλύει την κατάσταση με τον επιτελικό χαφ του Παναθηναϊκού.

Είναι γεγονός ότι η απόδοση του Όσκαρ Χίλιεμαρκ φθίνει διαρκώς... Ο Σουηδός επιτελικός χαφ αγωνίζεται με νωθρότητα, δεν έχει όρεξη και κάνει αβίαστα λάθη, που δεν δικαιολογούνται για την ποιότητα και τις ικανότητες του. Το αποκορύφωμα ήταν οι δύο χαμένες ευκαιρίες στα τελευταία λεπτά του ματς Ξάνθη - Παναθηναϊκός, που ο Χίλιεμαρκ αντί για τον ήρωα εξελίχτηκε στον μοιραίο της ομάδας.

Ασφαλώς, η πτώση του Χίλιεμαρκ δεν περνά απαρατήρητη από τον Μαρίνο Ουζουνίδη. Αυτός είναι ο κύριος λόγος που ο 23χρονος ποδοσφαιριστής έχει καταλήξει στον πάγκο, από βασικός και αναντικατάστατος που ήταν στην αρχή της σεζόν. Ο Ουζουνίδης έχει ακόμα μεγαλύτερα παράπονα, γιατί έχει μιλήσει αρκετές φορές με τον Χίλιεμαρκ και προσπάθησε να τον "ξεμπλοκάρει".

Η ΣΟΥΗΔΙΑ ΕΚΑΝΕ ΖΗΜΙΑ

Ωστόσο, η απόδοση του Χίλιεμαρκ δεν σχετίζεται τόσο με την κατάσταση στον Παναθηναϊκό, όσο με την Εθνική ομάδα της πατρίδας του... Σαφώς, οι συνθήκες στο "Γεώργιος Καλαφάτης" επηρεάζουν τους πάντες στο Τριφύλλι, αλλά ο Χίλιεμαρκ είχε απογοητευτεί πολύ νωρίτερα...

Ο 23χρονος χαφ περίμενε ότι θα συμπεριλαμβανόταν στις κλήσεις του Γιάνε Άντερσον για τα δύο παιχνίδια της Σουηδίας με την Ιταλία τον προηγούμενο Νοέμβριο, για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2018. Όμως, οι προσδοκίες του διαψεύστηκαν και το όνειρο της συμμετοχής στο Μουντιάλ σβήνει άδοξα... Ο Χίλιεμαρκ μετακόμισε στην Αθήνα, με την ελπίδα να παίξει στην κορυφαία ποδοσφαιρική διοργάνωση, αλλά δεν φαίνεται να τα καταφέρνει.

ΔΕΝ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ

Σε συνδυασμό με την αποδόμηση που βιώνει ο Παναθηναϊκός, ο Χίλιεμαρκ μοιάζει να έχει στερέψει από κίνητρα. Παρότι διαβεβαίωσε τον Ουζουνίδη ότι θα επανακάμψει, μέχρι τώρα δεν έχει συνέλθει και όταν αγωνίζεται, εξελίσσεται σε... βαρίδι για τους συμπαίκτες του.

Ο Χίλιεμαρκ δεν έχει σκεφτεί να "σπάσει" τον δανεισμό του στον Παναθηναϊκό και μέχρι πρόσφατα, δεν είχε σχετική ενημέρωση για ένα τέτοιο ενδεχόμενο. Από την άλλη, δεν έχει προλάβει να δεθεί ιδιαίτερα με τον σύλλογο, προτιμά ένα περιβάλλον με ασφάλεια και θα λειτουργούσε επαγγελματικά, εφόσον τον καλούσε η διοίκηση.

Βέβαια, επειδή το όνειρο του Μουντιάλ δεν έχει... πεθάνει εντελώς για τον Χίλιεμαρκ, προτού συναινέσει στη διακοπή της συνεργασίας του με τον Παναθηναϊκό, θα ήθελε να βρει μία άλλη ομάδα που θα είχε εξασφαλισμένο χρόνο συμμετοχής. Μία προϋπόθεση που δεν θα εκπληρωθεί εύκολα και καθιστά τον ποδοσφαιριστή διστακτικό στις επιλογές του. Για την ώρα, ο Χίλιεμαρκ περιμένει και πιστεύει πως θα αποφορτιστεί ψυχολογικά στις διακοπές των Χριστουγέννων, ώστε να επανέρθει δριμύτερος το 2018.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ