ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Οι Κουλιμπαλί, Ζέκα γύρισαν, ο Λεντέσμα πήρε άδεια

Οι Κουλιμπαλί, Ζέκα γύρισαν, ο Λεντέσμα πήρε άδεια
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Αντρέα Στραματσόνι ανακοίνωσε την αποστολή για το φιλικό με τον Πανελευσινιακό, ενώ προέκυψε άλλος ένας τραυματισμός με τον Ρέις να έχει ενοχλήσεις στο δικέφαλο.

Με "υπηρεσιακή" 18άδα θα παραταχθεί ο Παναθηναϊκός εναντίον του Πανελευσινιακού στο φιλικό που θα πραγματοποιηθεί στην Ελευσίνα, την Κυριακή (9/10, 19:00). Στη διάθεση του Αντρέα Στραματσόνι τέθηκαν 10 ποδοσφαιριστές της πρώτης ομάδας και 8 από τη Νέων.

Στην αποστολή συμπεριλαμβάνονται οι Βλαχοδήμος Ο., Ξενόπουλος, Κουτρουμπής, Χουχούμης, Μαρινάκης, Μολέντο, Σάμπα, Βλαχοδήμος Π., Βιγιαφάνιες, Ιβανόφ, Ρινάλντι, Χατζηγιοβάννης, Πίσπας, Μπουζούκης, Μαυρομάτης, Παπανικολάου,Αγγελόπουλος και Σερβιλάκης.

Επιστροφές και απουσίες

Ο Ουσμάν Κουλιμπαλί δεν ταξίδεψε στην πόλη Μπουακέ της Ακτής Ελεφαντοστού με τη Μάλι, μετά από απόφαση του προπονητή Αλέν Ζιρές και επέστρεψε στην Αθήνα, όπου ενσωματώθηκε η προπόνηση. Επίσης, ολοκληρώθηκε η άδεια που είχε λάβει ο Ζέκα για προσωπικούς λόγους.

Ωστόσο, άδεια έλαβε ο Κριστιάν Λεντέσμα για προσωπικές υποθέσεις, ενώ παραμένει στο εξωτερικό ο Τελάντερ, ο οποίος έχει επισκεφτεί τον ορθοπεδικό του στη Δανία. Ο Ρέις είχε μια ενόχληση στον δικέφαλο και αποχώρησε προληπτικά, ενώ οι Κοτσόλης, Ιμπάρμπο, Μέστο, Λέτο και Μπουμάλ ακολούθησαν θεραπεία, γυμναστήριο και ατομικό πρόγραμμα.

Το πρόγραμμα στην προπόνηση του Σαββάτου (8/10) είχε «κορόιδο», στατικές φάσεις και παιχνίδι σε μικρό χώρο. Στην προπόνηση συμμετείχαν και οι Παπανικολάου, Μαυρομάτης, Χατζηγιοβάννης, Αγγελόπουλος, Πίσπας και Μπουζούκης από την ομάδα Νέων, ενώ λείπουν οι Μπεργκ, Λουντ, Γουακάσο και Εμποκού, λόγω υποχρεώσεων με τις Εθνικές τους ομάδες.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ