ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Οι "κακοί", οι "καλοί" και ο Ρινάλντι

Οι "κακοί", οι "καλοί" και ο Ρινάλντι
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Αρκετοί παίκτες του τριφυλλιού δεν άρπαξαν την ευκαιρία που τους έδωσε ο Αντρέα Στραματσόνι στο φιλικό με την Ομόνοια ενώ υπήρξαν και πράσινοι που προβλημάτισαν με την απόδοση τους.

Στο φιλικό με την Ομόνοια ο Αντρέα Στραματσόνι αφήνοντας κάποιους παίκτες στην Αθήνα για να τους ξεκουράσει περίμενε να δει απ' όσους δεν είχαν παίξει αρκετά έως τώρα να αρπάξουν την ευκαιρία και να του δείξουν ότι μπορεί να τους υπολογίζει. Άλλους ως βασικούς και άλλους ως μια χρήσιμη λύση από τον πάγκο.

Το τριφύλλι όμως δεν έπαιξε καθόλου καλά, ηττήθηκε με 3-0, και ουσιαστικά δεν υπήρξαν διακριθέντες. Από κάποιους όμως σίγουρα ο Ιταλός περίμενε περισσότερα πράγματα.

Κατώτεροι των περιστάσεων

Ας δούμε ποιοι ήταν κατώτεροι των περιστάσεων στην αναμέτρηση με την Ομόνοια και δεν άρπαξαν την ευκαιρία που τους έδωσε ο Ιταλός τεχνικός:

ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΒΛΑΧΟΔΗΜΟΣ: Μπήκε στο δεύτερο ημίχρονο του αγώνα με την ΑΕΛ και στα 45λεπτά που αγωνίστηκε δέχθηκε δυο γκολ στα οποία όμως δεν μπορούσε να κάνει κάτι. Φάνηκε όμως να μην "πατάει" καλά κάτω από την εστία των πράσινων και είχε και μια λάθος εκτίμηση στο 49' σε έξοδο που επιχείρησε και παραλίγο να στοιχίσει στο τριφύλλι.

ΡΕΙΣ: Το πρώτο παιχνίδι που χρησιμοποιήθηκε σαν κεντρικός αμυντικός και όχι ως δεξιός μπακ. Ο Πορτογάλος έκανε καλό ματς και στο διάστημα που αγωνίστηκε (για 68 λεπτά) ο Παναθηναϊκός δέχτηκε δυο γκολ στα οποία ήταν μέσα. Στο πρώτο απουσίαζε από την θέση του έχοντας ανέβει να κόψει νωρίτερα την μπάλα αλλά στη συνέχεια άργησε να επιστρέψει στο κέντρο της άμυνας. Στο δεύτερο βλέπει τον Αγκάγιεφ να σουτάρει και απλά γυρνάει την πλάτη. Έκανε αρκετά λάθη και έδειξε ότι θέλει δουλειά.

ΙΒΑΝΟΦ: Σε σχέση με τον Ρέις ήταν καλύτερος αλλά από τον Βούλγαρο που αποκτήθηκε για να είναι βασικός περιμένεις πολλά περισσότερα. Είχε και πάλι αργές αντιδράσεις και παραλίγο να βάλει και ένα αυτογκόλ που έδιωξε τελευταία στιγμή ο Κοτσόλης. Επίσης σε κάποιες φάσες δεν έδειξε να έχει την ψυχραιμία να διώξει την μπάλα καλύτερα και την πετούσε κόρνερ.

ΝΑΝΟ: Από τους λίγους που έπαιξαν στα 90 της αναμέτρησης αλλά αντιμετώπισε και αυτός αρκετά προβλήματα από την πλευρά του και δη στο δεύτερο ημίχρονο αμυντικά όπου πέρασαν αρκετές κάθετες πάσες στην πλάτη του. Επιθετικά στα λίγα ανεβάσματα που έκανε δεν μπόρεσε με τις μπαλιές του να αξιοποιήσει τους επιθετικούς του Παναθηναϊκού και μόνο μια σέντρα του βρήκε συμπαίκτη του, τον Μπουμάλ, μέσα στην περιοχή.

ΜΠΟΥΜΑΛ: Ξεκίνησε βασικός αλλά είχε κακή παρουσία με αρκετά λάθη και χωρίς ουσιαστικά μια καλή ενέργεια άξια αναφοράς στο πρώτο 45λεπτο. Σίγουρα ήταν μακριά από τον καλό του εαυτό και τις εμφανίσεις στις οποίες μας έχει συνηθίσει. Αντικαταστάθηκε λογικά με την έναρξη του δευτέρου μέρους.

ΒΙΓΙΑΦΑΝΙΕΣ: Και ο Αργεντινός ξεκίνησε στο αρχικό σχήμα παίρνοντας από τον Αντρέα Στραματσόνι μια ευκαιρία για να του δείξει ότι μπορεί να τον υπολογίζει ως βασικό αλλά και ο "Βίγια" έμεινε μακριά από τον καλό του εαυτό. Είχε κάποιες, ελάχιστες καλές στιγμές αλλά και κάποια κακές. Ενώ δεν βοήθησε και αμυντικά μην έχοντας επιστροφές και βοηθώντας αμυντικά τους πράσινους.

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΒΛΑΧΟΔΗΜΟΣ: Μπήκε ως αλλαγή στο 68' της αναμέτρησης και έπαιξε ως δεξιό εξτρέμ στο 4-3-3 που έπαιξε το τριφύλλι. Ήταν αρκετά δραστήριος αλλά είχε συνέχεια λάθος επιλογές. Είτε σούταρε ενώ έπρεπε να δώσει πάσα, είτε δεν εκτελούσε σωστά όπως στην καλύτερη φάση που έφτιαξαν οι πράσινοι στο δεύτερο μέρος.

Άρπαξαν την ευκαιρία

Αντίθετα μόνο οι δυο νεαροί που μπήκαν στο παιχνίδι κατάφεραν να σταθούν σοβαροί και να βγάλουν διάθεση και προσπάθεια μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ: Μπήκε στο ματς με τον Παναθηναϊκό να χάνει ήδη 2-0 και προσπάθησε μαζί με τον Κουτρουμπή στο διάστημα που αγωνίστηκε να καλύψει τα αμυντικά κενά των πράσινων. Προσπάθησε, έτρεξε έβγαλε δυναμισμό στα μαρκαρίσματα του και ίσως το μοναδικό μείον του ήταν πως εμφανίστηκε λίγο αγχωμένος.

ΣΤΑΙΚΟΣ: Όπως και το Ευαγγέλου έτσι και αυτός πέρασε στο ματς στο 68' και είχε θετική παρουσία. Αγωνίστηκε ως αμυντικός μέσος και χωρίς άγχος προσπάθησε να βοηθήσει τους πράσινους. Μάλιστα είχε και μια καλή ενέργεια κλέβοντας την μπάλα και φτάνοντας μέχρι την αντίπαλη περιοχή όπου απείλησε τον Παναγή. Και για τους δυο νεαρούς το ότι πήραν 25 στα πόδια τους ήταν αρκετά θετικό.

Θετικό και μόνο ότι έπαιξε

Ξεχωριστή αναφορά μόνο στον Ρινάλντι καθώς ήταν ο μοναδικός εκ των ποδοσφαιριστών του Παναθηναϊκού που δεν είχαμε δει έως τώρα αρχόμενος στο τριφύλλι πριν από λίγες μέρες.

ΡΙΝΑΛΝΤΙ: Ο Ρινάλντι σίγουρα δεν μπορεί να κριθεί για την παρουσία του εντός του αγωνιστικού αλλά και μόνο ότι με μόλις τέσσερις προπονήσεις με τους συμπαίκτες του έπαιξε για 25 λεπτά είναι θετικό για τον ίδιο και τον Αντρέα Στραματσόνι. Ο Αργεντινός δεν μπόρεσε να δείξει πράγματα όμως καθώς δεν τροφοδοτήθηκε σχεδόν καθόλου.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ