ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Οι Ισραηλινοί στέλνουν τον Άλτμαν στην Ελλάδα και τον Παναθηναϊκό

Οι Ισραηλινοί στέλνουν τον Άλτμαν στην Ελλάδα και τον Παναθηναϊκό

Σύμφωνα με δημοσιεύματα στο Ισραήλ ο Όμρι Άλτμαν θα μπει τελικά στο αεροπλάνο και θα έρθει στην Αθήνα το βράδυ της Δευτέρας (30/1) για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό.

Οι εξελίξεις στην υπόθεση της μεταγραφής του Όμρι Άλτμαν στον Παναθηναϊκό διαδέχονται η μία την άλλη και μέχρι την τελευταία ώρα των μεταγραφών κανείς δεν μπορεί να είναι σίγουρος αν το ντιλ για τον 22χρονο άσο θα γίνει η όχι.

Μετά την αρνητική εξέλιξη που υπήρξε την Δευτέρα (30/1) το πρωί με την απόφαση του δικαστηρίου και τα όσα ανέφεραν δημοσιεύματα από το Ισραήλ λίγες ώρες αργότερα υπήρξε νέο δημοσίευμα από την ιστοσελίδα one.co.il στο οποίο σημειώνεται ότι ο Άλτμαν θα ταξιδέψει στην Αθήνα για να ολοκληρώσει την μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό.

Συγκεκριμένα όπως αναφέρει το δημοσίευμα στον τίτλο του: "Ο Άλτμαν θα ταξιδέψει για να υπογράψει στον Παναθηναϊκό". Και στο ρεπορτάζ σημειώνεται: "Όπως ειπώθηκε στο one παρά την απόφαση του δικαστηρίου ο Άλτμαν θα ταξιδέψει στην Αθήνα. Σύμφωνα με τους εκπροσώπους του η συμφωνία του επιτρέπει να πάει στο εξωτερικό αρκεί η Χάποελ να πάρει 40.000 ευρώ".

ΕΠΙΦΥΛΑΚΤΙΚΕΣ ΟΙ ΔΥΟ ΠΛΕΥΡΕΣ

Ο Άλτμαν τελικά θα ταξιδέψει στην Αθήνα αλλά αυτό δεν σημαίνει πως θα ολοκληρωθεί η μεταγραφή και αυτό γιατί και οι δυο πλευρές είναι επιφυλακτικές και μέχρι την τελευταία στιγμή θα υπάρχουν διαπραγματεύσεις. Το Sport24.gr προσπάθησε να επικοινωνήσει με τον ατζέντη του Ρόνεν Κατζάβ ο οποίος ευγενικά απάντησε: "Δεν είναι ώρα να κάνουμε κάποιο σχόλιο, η απόφαση του δικαστηρίου είναι καθαρή και ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε".

Φυσικά και στον Παναθηναϊκό θα περιμένουν να έρθει ο εκπρόσωπος του Άλτμαν, να δουν τα χαρτιά που έχει στα χέρια του και εν συνεχεία να αποφασίσουν τι θα γίνει και αν θα προχωρήσουν η όχι στην μεταγραφή του 22χρονου ποδοσφαιριστή.

Περαιτέρω, από τον Παναθηναϊκό διευκρίνιζαν ότι δεν διαπραγματεύονται ούτε με τον Άλτμαν, ούτε με τη Χαποέλ. Πρόκειται για μία λογική στάση, από τη στιγμή που τυπικά ο ποδοσφαιριστής δεσμεύεται με συμβόλαιο.

Οι Ισραηλινοί στέλνουν τον Άλτμαν στην Ελλάδα και τον Παναθηναϊκό

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ